"Pirates of the Carribbean" tuo sisustukseen tunnelmaa

Rakastatko Pirates of the Carribbean -elokuvia? Merirosvojen menneen maailman tunnelmaa voit tuoda kotiin myös tyylikkäästi, joten voit rauhassa unohtaa mielikuvat pikkupojille suunnatuista merirosvosängyistä ja pääkallonkuvista.

Merirosvoteeman voi valita kodin sisustuksen punaiseksi langaksi, joka ei näy ulospäin pääkallolippuina ja muina yliampuvina yksityiskohtina.

Pirates of the Carribbean -elokuvan henkeen luotu sisustus luottaa vahvaan värimaailmaan, kuten mustan, punaisen ja tumman puun yhdistelmään. Materiaaleissa luotetaan paksuihin, muhkeisiin kankaisiin ja ylellisiin pintoihin, kuten nahkaan ja laadukkaaseen puuhun.

Rosvotessa löytyy jos jonkinmoisia rikkauksia, joten valitse somisteisiin paljon kultaa ja näyttäviä yksityiskohtia, mutta varo, ettei touhu mene liiallisuuksiin. Esimerkiksi upea kattokruunu, runsaskehyksiset peilit ja taulut sopivat kauniisti yhteen, mutta eivät muuta kotiasi somistesirkukseksi, kun osaat asetella ne oikein.

Lisää eri yksityiskohtia pikkuhiljaa ja valitse niihin jokin yhteinen teema. Esimerkiksi näyttävistä tauluista voit koota seinälle yhteen sommitellun kokoelman tai vaihtuvan näyttelyn, jossa vain muutama taulu pääsee esiin kerrallaan.

Näyttävien yksityiskohtien avulla on toisaalta myös hauska irrotella ja tuoda teemaa vahvasti näkyviin – esimerkiksi viinitynnyri olohuoneen tai keittiön nurkassa on näyttävä yksityiskohta, joka tekee huoneesta ripauksen verran mielenkiintoisemman.

Luota valaistuksessa pieniin, pehmeisiin valonlähteisiin, joita voit asetella ympäri kotiasi. Todelliset merirosvot viettävät iltaa tietenkin kynttilänvalossa, joten tee niistä erilaisia asetelmia kotiisi. Muista kuitenkin paloturvallisuus, jotta laivasi ei kärvähdä liekkeihin.

Mikäli haaveilet ihan omasta merirosvolaivasta, somista kotiasi komealla pienoismallilla. CSN Stores -nettikaupasta löydät jopa elokuvasta tunnetun Black Pearl -paatin, jonka voit asettaa kummittelemaan kotisi kunniapaikalle.

Kuvat: Shutterstock/ CSN Stores/ Getty Images

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja