Pirates of the Caribbean -tähti vei huippumallin romanttisille treffeille, katso

Pirates of the Caribbean -näyttelijä Orlando Bloom vei raskaana olevan vaimonsa romanttisille, mutta rokkaaville treffeille. Kuvamateriaali todistaa, että malli on saanut tervettä pyöreyttä kasvoilleen.

Aviopari Orlando Bloom ja Miranda Kerr nauttivat yhteisestä romanttisesta illasta Los Angelesissa. Rakastunut pari meni katsomaan legendaarisesta Pink Floyd -yhtyeestä tutun Roger Watersin konserttia. Pari näytti hehkuvan onnea ja odotusta.

Supermalli Miranda Kerr, 27, on saanut kasvoilleen vihdoinkin raskauden pyöreyttä – parin esikoisvauva syntynee tammikuussa. Odotus on tuonut aiemmin kovin hoikan mallin vartaloon kiloja, jotka näkyvät erityisesti kasvoista.

Victoria's Secret -malli Kerr on kertonut haaveilevansa muuttavansa Orlandon kanssa Australiaan omaan rauhaan, isolle maatilalle.

– Haaveilen riippumatosta, omasta vihannestilasta ja vedestä, kuten joesta tai merestä. Meri olisi ihanteellinen! Kuvittele herääväsi joka aamu aurinkoenergialla toimivasta talosta ja isosta riippumatosta! Kerr hehkuttaa.

Haluatko hemmotella rakkaintasi?

– nappaa vinkit!

MTV3/Helmi

Lähde: Celebrity-gossip.net

Kuvat: GettyImages, WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat