Pipsa Hurmerinta harvinaisissa yhteiskuvissa miehensä kanssa – hempeät vappukuvat ihastuttavat

9:52
Pipsa Hurmerinta kertoi keväällä Uutisaamun haastattelussa, mitä hyötyä mallinurasta on keittiömaailmassa.

Pipsa Hurmerinta odottaa miehensä kanssa lasta.

Julkkiskokki Pipsa Hurmerinta ja hänen miehensä Markus Nordenstreng ovat pitäneet yhtä jo kymmenen vuotta. Pariskunta on ottanut useampana vappupäivänä hempeän yhteiskuvan, ja Hurmerinta päätti julkaista niistä kuvakollaasin Instagram-tilillään.

Ensimmäinen yhteiskuva on otettu vuonna 2014, kun taas uusi kuva on viime viikonlopulta. Uusimmassa kuvassa huomion varastaa Hurmerinnan vauvamasu, sillä pariskunta odottaa toista lastaan. Hurmerinta on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta harvemmin hän julkaisee miehensä kanssa yhteiskuvia.

Kaikki kuvat pääset katsomaan klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä.

Monet ihastelevat upeaa kuvakollaasia.

– Mä RAKASTAN teidän vappukuvia, joka vuosi ihania! julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi kirjoittaa.

– Upea, Jaana Pelkonen ihastelee.

Hurmerinta työskenteli 17-vuotiaasta lähtien kansainvälisenä mallina. Hän lopetti aktiivisen mallinuransa kolmekymppisenä. Viime keväänä Uutisaamussa vieraillut nainen kertoi töiden kauneuden parissa edesauttaneen myös ravintolamaailman puolella.

– Koen sen itse todella suurena voimavarana, että on se käsitys siitä, miten trendit etenevät, mitä ihmiset haluavat, visuaalisuus ja kaikki sellainen. Kyllä se on ruuanlaitossa myös todella tärkeää.

Hän kertoi myös läpikäyneensä pienimuotoisen ikäkriisiin täytettyään 42 vuotta.

– Se on sekä sisäinen että ulkoinen kriisi. Kun on tehnyt koko ikänsä ulkonäöllään töitä niin se, kun katsot itseäsi peiliin... ja sisältähän me olemme kaikki 18-vuotiaita, Hurmerinta kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja