Mallin urasta luopuneelle Pipsa Hurmerinnalle iski ikäkriisi 42-vuotiaana: "Kun on tehnyt koko ikänsä ulkonäöllään töitä…"

Pipsa Hurmerinnan vinkit vappuun 9:52
Pipsa Hurmerinta kertoo ikäkriisistään.

Mallinurasta luopunut tv-tähti Pipsa Hurmerinta kertoo kohdanneensa ikäkriisin täytettyään 42 vuotta.

Keittiömestarina ja ex-mallina tunnettu Pipsa Hurmerinta kertoo Uutisaamussa vapun juhlinnan suunnitelmistaan. 6-vuotiaan pojan äiti aikoo juhlistaa vappua perheensä kanssa kotioloissa. Keittiömestari antoi Uutisaamussa vinkkinsä vapun viettoon.

Ruokakirjailijanakin tunnettu Hurmerinta kertoi myös, että ravintolamaailma on pandemian vuoksi ahdingossa. Hän toivoisi kollegoilleen kiireesti tukipakettia.

– Ratkaisu on se, että meidän täytyy saada tosi nopeasti tukipaketti ravintola-alalle. Meillä on muuten tosi vakava tilanne käsillä. Nyt on kyse enää muutamista viikoista. Ihmisiltä loppuu rahat, Hurmerinta kertoo.

Hurmerinta työskenteli 17-vuotiaasta lähtien kansainvälisenä mallina. Hän lopetti aktiivisen mallinuransa kolmekymppisenä. Työt kauneuden parissa ovat edesauttaneet myös ravintolamaailman puolella.

– Koen sen itse todella suurena voimavarana, että on se käsitys siitä, miten trendit etenevät, mitä ihmiset haluavat, visuaalisuus ja kaikki sellainen. Kyllä se on ruuanlaitossa myös todella tärkeää.

Hurmerinta kertoo käyneensä läpi pienimuotoisen ikäkriisiin täytettyään 42 vuotta.

– Minähän olen nyt 42 ja se on ihan aikuisen naisen ikä. En olekaan enää pikku tyttö, joka istuu kadunkulmassa ja syö pizzaa. Nyt minun pitäisi olla aikuinen ihminen.

– Se on sekä sisäinen että ulkoinen kriisi. Kun on tehnyt koko ikänsä ulkonäöllään töitä niin se, kun katsot itseäsi peiliin... ja sisältähän me olemme kaikki 18-vuotiaita, Hurmerinta kertoo.

Katso koko Uutisaamun haastattelu videolta!

Maalla, merellä ja lautasella tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla. C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan aina tv-esityksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat