Pippa Laukka paljastaa olevansa ujo ihminen: "Sosiaaliset tilanteet on minulle vähän jännittäviä"

7:27
Pippa Laukka kertoi yllättävän asian, mitä tapahtuu, kun hän menee uuteen työpaikkaan.

Tv:stä tuttu lääkäri Pippa Laukka kertoo olevansa pohjimmiltaan hyvin ujo ihminen.

Olet mitä syöt- ja Myyrä -ohjelmista ihastuttava lääkäri Pippa Laukka, 51, on tuttu televisiosta ja lehtien kansista. Paljon julkisuudessa esiintyvä Laukka antaa itsestään rohkean ja valloittavan kuvan julkisuuteen.

Nyt hän kertoo Instagram-julkaisun yhteydessä olevansa pohjimmiltaan hyvin ujo ihminen. Laukka kertoo iloisen kuvan yhteydessä yrittävänsä rauhoitella itseään, kun vieraat henkilöt tulevat juttelemaan hänelle yleisellä paikalla. Vaikka hän tykkää jutella myös ihmisten kanssa.

– Olen pohjimmiltani ujo ihminen ja sosiaaliset tilanteet on minulle vähän jännittäviä, vaikka olen monen mielestä superekstrovertti ja tottunut olemaan ihmisten kanssa monenlaisissa paikoissa ja tilanteissa.

– Olen keksinyt yksinkertaisen konstin rauhoitella niissä tilanteissa itseäni. Alan silitellä peukalolla kättäni. Siitä tulee ihanan turvallinen olo, ihan kuin joku läheinen olisi vierellä rauhoittamassa. Vaikka siinä on vain ihan itsekseen. Toinen mikä auttaa on hengittely. Kun hengittää pari kertaa syvään, mieli ja keho rentoutuu.

Tällä hetkellä Laukka on mukana Myyrä-ohjelmassa.

Kuka on myyrä? Sitä lähdetään selvittämään tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja