Pipo kireällä? Nämä seitsemän piirrettä eivät imartele yli 50-vuotiaita

Oletko ylittänyt viidenkympin virstanpylvään? Mietitkö entistä enemmän, miten sinun tulisi pukeutua – tai mihin sinun ei ainakaan kannattaisi pukeutua?

Ikääntymisen ei kuitenkaan tarvitse olla pukeutumisen suhteen rajoittava tekijä. Iän myötä usein nimittäin välitämme aina vain vähemmän siitä, mitä muut meistä ajattelevat. Siispä viisikymppinen nainen, tässä pieni muistutus: pukeudu juuri niin kuin haluat!

Huffington Post  on kuitenkin listannut muutaman ominaisuuden, jotka eivät tosiaan pue yli 50-vuotiaita.

1. Maailman murheet harteilla

Harteilla oleva paino vetää ihmisen matalaksi ja saa helposti näyttämään ilmeen vanhemmalta kuin todellinen ikäsi onkaan. Päästä siis irti ylimääräisestä painolastista.

2. Häpeän verho yllä

Mennyttä on turha jäädä murehtimaan. Häpeä saa katseen painumaan maahan ja ilmeen näyttämään surkealta. Katse eteenpäin!

3. Ruusunpunaiset lasit nenällä

Maailma näyttää kieltämättä astetta kauniimmalta, kun sitä katsoo vaaleanpunaisten linssien läpi. Mutta kun mittarissa on 50 vuotta elämää, on viimeistään aika kohdata todellisuus.

4. Mutrusuu

Välillä suu vetää mutruun, mutta ethän näytä siltä aina? Mutrusuu korostaa juonteita suun ympärille – ja sitähän me emme halua.

5. Kireä pipo päässä

Kiukutus on täysin normaalia ja hyväksyttävää, kunhan se ei muodostu asenteeksi. Kaikkeen ei voi suhtautua aina negatiivisesti. Yritä löytää ennemmin iloa jokaiseen päivään.

6. Puristavat alusasut

Vaikka ajatus siloisemmasta siluetista kuulostaa houkuttelevalta, oletko varma, että haluat pukea yllesi jotain, joka sattuu? Jokaisen kehoon kuuluvat kurvinsa, joten miksi niitä pitäisi yrittää litistää? Napakat alusvaatteet tekevät ihmeitä, mutta jos liian kireät alusasut tekevät jo hengittämisestä vaikeaa, ei se ole sen arvoista.

7. Eteismatto päällä

Kukaan tuskin (toivottavasti) heittää eteismattoa harteilleen ulos pakkaseen lähtiessään, mutta ethän ole itse eteismatto? Älä anna ihmisten kuvainnollisesti talloa päällesi. Muista antaa itsellesi arvostusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja