Pilvi Hämäläinen yllätti suorassa lähetyksessä älyttömällä hahmollaan: "Siinähän ei ollut mitään järkeä"

1:46
Tässä on Kansan hahmo Pilvi Räikkönen!

Pilvi Hämäläinen sai Putous-yleisön repeämään luomallaan Kansan hahmolla. 

Putouksen aiemmilta kausilta tutut konkarit yhdistävät voimansa tuoreella Putous Allstars -kaudella, jossa nähdään runsaasti ohjelman tunnusmerkiksi nousseita vakiosuuksia. 

Allstars-kaudella nähdään myös aivan uusia osioita, kuten esimerkiksi viikoittain nähtävät Kansan hahmot. Jokaisessa jaksossa valitaan yksi näyttelijä, joka pääsee tulkitsemaan kaksi katsojien äänestämää hahmoa. Näyttelijän on luotava hahmo lähetyksen aikana hyvin lyhyellä aikataululla. 

Viime jaksossa Kansan hahmoja pääsi tulkitsemaan Pilvi Hämäläinen. Toinen Hämäläisen hahmoista oli "hämäläinen F1-kuski". Näyttelijän luomus sai sekä studioyleisön että juontaja Joonas Nordmanin hämilleen.

– En edes muista, mitä sanoin siinä! Kimin ääni oli, mutta Pilvin neuroottisuus, Hämäläinen nauroi MTV Uutisten haastattelussa jakson jälkeen. 

Hahmo kertoi suorassa lähetyksessä olevansa "Pilvi Hämäläisen ja Kimi Räikkösen rakkauslapsi".

– Nyt kun tätä jälkikäteen arvio, siinähän ei ollut mitään järkeä. Sehän oli ihan hirvee, aivan järjetön, Hämäläinen repeilee. 

– En tiennyt yhtään, mitä sanon tai teen. Ajattelin, että otan täältä tän maskin ja laitan sen päähän, ehkä se lisää sitä hauskuutta, kun mulla ei ole mitään sisältöä.

Putous Allstars lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja