Pilkka osui omaan nilkkaan: Poika pissasi hissin nappien päälle – jäi jumiin pimeään hissiin

Nuori poika jäi hissiin jumiin Kiinassa oman typeryytensä tähden: Poika oli pissanut hissin nappien päälle aiheuttaen oikosulun.

Nuori teinipoika päätti ilmeisesti tehdä seuraavalle hissinkäyttäjälle käytännön pilan, mutta pilkka osui lopulta pahasti omaan nilkkaan. Chongqingissa, Lounais-Kiinassa tallentui valvontakameralle, kuinka tuntematon poika virtsaa hissin nappien päälle.

Kun poika oli pissannut kaikkialle, hän sulki housujensa vetoketjun ja oli juuri valmiina lähtemään, kun karma antoi takaisin. Hissin ovet avautuvat hiukan, mutta sulkeutuvat nopeasti eivätkä enää aukea ollenkaan.

Poika menee ilmiselvästi paniikkiin ja alkaa hyppiä ja painella nappeja saaden omaa virtsaansa käsiinsä. Mutta hissi ei liiku.


Huoltomiehet pelastivat

Sähkö ja virtsa eivät totisesti sovi yhteen, ja lopulta hissin valot sammuvat. Virtsan uskotaan menneen hissin ohjauspaneeliin, nappien alle, jossa se aiheutti oikosulun ja sai virran katkeamaan kokonaan.

Paikallisten medialähteiden mukaan rakennuksen huoltoyhtiön henkilökunta pelasti pojan, joka ei saanut tapauksesta mitään vammoja. Video on levinnyt laajalle Aasiassa, jossa useimmilla ei riitä sympatiaa poikaa kohtaan.

Poika itse väitti, ettei ollut aiheuttanut hissin jumiutumista eivätkä vanhemmat suostuneet uskomaan tapahtunutta – ennen kuin näkivät valvontakameran tallentaman videon. Nyt hissi on korjauksessa ja perhe joutuu todennäköisesti vastaamaan kustannuksista.

Lähteet: Metro, Ladbible

***

Kamala pissahätä ja pitkä vessajono? Kokeile tätä kikkaa!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja