Mainos

Pikkupoika lähetettiin koulusta kotiin käsittämättömän syyn vuoksi: "Tuo on naurettavaa"

Teksasilaiskoulu ei suvainnut pojan hiusmallia.

Teksasilaiskoulu lähetti Jessica Oatesin pojan, Jabezin, kotiin, koska tämän hiukset olivat liian pitkät.

Oates sai tietää hiussäännöstä koulun kirjautumislomakkeesta. Hänelle kerrottiin, että poikkeuksia sallittaisiin vain uskonnollisen tai kulttuurisen syyn vuoksi. Muuten pojan hiukset pitäisi leikata.

– Mielestäni lyhyiden hiusten ei tulisi olla koulutuksen saamisen vaatimuksena, Oates kommentoi.

Samassa koulussa toimii luokkia aina esikoulusta yläastelaisiin. Koulun sääntöjen mukaan poikien hiusten tulee olla lyhyet niin, että hiusraja päättyy silmien ja korvien yläpuolelle. Oates kokeili pojalleen nutturaa, mutta tätä ei hyväksytty.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.


Jos vieo ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monista kommentoijista sääntö on naurettava, koska hiusten pituudella ei ole väliä eikä se kommenttien mukaan ei saisi vaikuttaa siihen, saako lapsi koulutuksen.

– Lähettävätkö he kaikki pitkätukkaiset tytötkin kotiin, Jonny pohtii ABC7-kanavan Facebook-sivulla.

– Tuo on naurettavaa. Antakaa hänen pitää pitkä tukkansa. Siinä ei ole niin mitään vikaa. Pudistelen päätäni. Asiat, joista ihmiset välittävät tänä päivänä, Sandy sanoo ABC7NY-kanavan Facebook-sivulla.

Osa kommentoijista huomauttaa, että koulua valitessaan äiti hyväksyi myös koulun säännöt, ja säännöistä hän pääsee eroon vain koulua vaihtamalla. Moni myös pitää pojan tyyliä äidin luomuksena, koska nelivuotias ei voi tietää, mitä haluaa.

– Jos kyseessä on koulun sääntö, noudata sitä tai menkää muualle. Opettajana minulla on teille kaikille vain yksi sana... Täit, Liz kommentoi ABC7NY-kanavan Facebook-sivulla.

Mitä mieltä itse olet aiheesta?


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.