Pikkumusta – seksikäs vai kaamea asuvalinta? Katso mallia Grammy-tähdiltä

Vaikka vuoden 2014 Grammy-gaalassa nähtiin yllättävän paljon kokovalkoisia muotiluomuksia, myös pikkumustat sekä niiden variaatiot pitivät puolensa punaisella matolla.

Pikkumusta on tunnetusti lyhyt, yksinkertainen musta leninki, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Pikkumusta nimittäin vastaa etiketissä miehen smokkia tai tummaa pukua.

Pikkumustan variaatioita nähtiin myös Grammy-gaalassa – katso kuvat!

Pikkumustat vastakkain

Juontaja ja televisiokasvo Louise Roe, 32, edusti yllään Manning Cartellin pikkumusta, jonka yksityiskohdat kipusivat vyötärön yläpuolelle erikoisin leikkauksin. Kullan kimalletta nähtiin niin koruissa että kengissä.

Laulaja Mary Lambert, 24, kantoi upeasti mustan, olkaimettoman leningin, jossa oli kaunis kultaisella värillä kirjailtu brokadi-yksityiskohta. Yksinkertainen on kaunista!

Australialainen laulaja Delta Goodrem, 29, valitsi ylleen mustan tyköistuvan pikkumekon, jossa yksityiskohtina toimivat sahalaitakuviot sekä ylös kiirivät koristeet. Juhlavuutta asuun toi ohut, musta huivi.

Laulaja Cara Quici ei saanut tyylipisteitä ylös pörrötetyistä hiuksistaan, mutta musta, näyttävillä halkioilla ja kultaisilla reunuksilla varustettu iltapuku toimi yhdessä kultaisen laukun ja ison, näyttävän käsikorun kanssa.

Ei näin!

Musta värivalinta ei aina ole onnistunut – varsinkaan, jos asu on muutoin jokseenkin mauton. Pussycat Dolls -laulaja Kaya Jones oli valinnut ylleen Andre Sorianon mustan, kiiltävän asun, joka ei sopinut punaiselle matolle niinkään – ehkäpä enemmän naamiaisiin?

Mustavalkoista mustan sijaan

Aina ei pikkumustankaan tarvitse olla kokonaan musta: Moderni perhe -tähti Sarah Hyland valitsi ylleen Grammy-gaalaan mustavalkoisen, yksinkertaisenEmilio Puccin leningin. Asun kruunasi sirot Casadein stiletot.

Laulaja Judith Hill suosi glitteriä mustavalkoisessa asussaan. Kimalteleva yläosan vastapainona toimi valkoinen, yksinkertainen hameosa. Kultaa nähtiin kengissä sekä rannekoruissa.

Lue myös:

MTV Viihde:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat