Pikakurssi: Miksi kypsemmät naiset hurmaavat?

Naisten nuori ikä on yleisesti yhdistetty kauneuteen ja miesten antamaan ihailuun. Nykyään kuitenkin myös kypsemmät naiset ovat nousseet arvoonsa. Tohtori Rose Windale tarjoaa kotisivuillaan kolme nopeaa faktaa, miksi aikuinen nainen on viehättävämpi kuin nuorempi sisarensa.

1. Itsenäisyys

Kypsään ikään ehtineet naiset ovat oppineet hienostuneiksi ja itsenäisiksi. Nyt on aika valloittaa maailma! Nuoremmat naiset etsivät turvallisuutta ja haluavat tulla hemmotelluiksi, mutta iän myötä nainen onkin se, joka pystyy tarjoamaan näitä asioita miehelle - jos vain haluaa. Aikuinen nainen ei myöskään ripustaudu mieheen taakaksi asti tai tunne niin suurta riippuvaisuutta kuin nuoremmat.

2. Seksuaalinen kokeneisuus

Kypsät naiset ovat kypsyneet myös seksuaaliselta kokemukseltaan. He tietävät, mitä tahtovat makuuhuoneessa ja uskaltavat olla villejäkin. Intohimo ei katoa mihinkään iän myötä, vaan voi jopa nousta yhtä rataa itsetuntemuksen kasvun kanssa.

3. Tasapainoisuus

Elämää nähnyt nainen on tietoinen omasta identiteetistään ja sen myötä tasapainoinen. Myös raha-asioiden suhteen kaikki on yleensä kypsemmällä iällä jo balanssissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja