Piiskaa kumppaniasi auton käyttöohjekirjalla ja 10 muuta vinkkiä seksin harrastamiseen autossa

Mikäli kuulut heihin, jotka eivät halua rajoittaa lemmiskelyä makuuhuoneeseen, kannattaa nämä vinkit panna mieleen.

Nuorille naisille suunnattu Cosmopolitan-lehti listasi verkkosivuillaan 20 vinkkiä seksin harrastamiseen autossa. Poimimme listalta 11 parasta, mutta voit lukea koko englanninkielisen listauksen täältä.

Alla 11 vinkkiä seksin harrastamiseen autossa.

1. Mitä ikinä teetkin, älä harrasta seksiä liikkuvassa autossa – ainakaan siten, että se häiritsee kuljettajaa.

2. Pidä touhu yksityisenä, sillä niin kivaa kuin autossa hommailu saattaakin olla, voit saada siitä sakot, mikäli joku sattuu näkemään. Pysäköi siis auto syrjäiseen paikkaan ja mieluusti pimeällä.

3. Varaa mukaan reilusti liukuvoidetta, sillä autossa naiskentelu voi Cosmopolitanin mukaan vaatia epämukaviin asentoihin asettautumista. Älä kuitenkaan lotraa liukkaria ympäri autoa.

4. Cosmopolitan suosittelee naisia pukeutumaan hameeseen tai mekkoon, sillä virkavalta ei tyypillisesti katso nakuilua hyvällä.

5. Suuseksi on autossa helpompaa kuin varsinainen yhdyntä. Kaiken lisäksi se onnistuu vähemmällä huomiolla, mutta älä ryhdy siihenkään auton liikkuessa.

6. Uusia seksileluja voi koeajaa jo kotimatkalla, ei ole mitään syytä odottaa makkariin asti!

7. Oikein käännetty peruutuspeili voi tuoda touhuun kirjaimellisesti uutta kuvakulmaa.

8. Cosmopolitan kehottaa kaivamaan hanskalokerosta auton käyttöohjekirjan ja käyttämään sitä kumppanin takapuolen piiskaamiseen.

9. Tunnelmaa voi nostattaa pitämällä ikkunat kiinni ja antamalla niiden huurtua kunnolla. Tämä pitää teidät myös katseilta suojassa.

10. Älä unohda musiikkia! Kunnon bassojumputus saa auton tärisemään, mikä voi tehdä sessiosta vieläkin nautinnollisemman, mutta se peittää myös muita auton sisältä mahdollisesti kantautuvia ääniä.

11. Jokainen auto on varustettu valmiiksi sitomisleikkeihin soveltuvilla välineillä eli turvavöillä. Pistä kumppanisi istumaan pelkääjän paikalle, laita turvavyö paikoilleen, sido kädet pääntuen taakse ja tee mitä mielesi halajaa!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat