Pidätys: Oma äiti ilmoitti Batman-Balen poliisille!

Uusinta Batman-leffaa tähdittävä Christian Bale, 34, sai poliisilta käskyn tulla kuulusteltavaksi. Balen oma Jenny-äiti, 61, ja Sharon-sisar, 40, jättivät poliiseille tähdestä ilmoituksen ilmeisestikin herjauksesta. Mies pääsi vapaalle jalalle neljän tunnin kuulusteluiden jälkeen.

Brittilehti The Sun uutisoi, että näyttelijän äidin ja sisaren mukaan mies oli riehunut sunnuntaina hulppeassa sviitissään Lontoossa. Välikohtauksen aikana raivostunut Lepakkomies riehaantui sukulaistensa mukaan myös väkivaltaiseksi, mutta että kyse on loppunut lopuksi vain verbaalisesti loukkaamisesta.

Toistaiseksi ei tiedetä, mitä sviitissä tapahtui.

– Kyllä, olemme saaneet ilmoituksen kyseiseltä alueelta. Ilmoituksen teki ulkopuolinen henkilö, poliisi suostui kertomaan.

– Poliisi katsoi parhaaksi antaa Christian Balen osallistua maanantaina elokuvansa ensi-iltaan ja tulla vasta sen jälkeen kuulusteluihin, poliisin tiedottaja jatkoi.

Mies marssi itse poliisille

Tietojen mukaan Bale itse marssi tiistaina Belgravian poliisiasemalle selvittämään tilannetta ja joutui pidätetyksi saman tien.

Myös MTV:n Viihdeuutisten toimittajan piti tavata Bale Lontoossa tiistaina.

– Ensin tuli tieto, jonka mukaan mies on hieman myöhässä. Sitten puhuttiinkin jo kahdesta tunnista. Loppujen lopuksi suurin osa toimittajista joutui lähtemään jo kotiin ja he eivät tavanneet miestä lainkaan. Kysyin tiedottajilta, että onko heillä mitän kerrottavaa asiasta, mutta he sanoivat että koska Bale ei halua kommentoida asiaa, eivät hekään voi, Viihdeuutisten toimittaja Santu Palm kertoo Lontoosta.

Vapaaksi takuita vastaan

Illalla Suomen aikaa kahdeksan maissa tuli tieto, jonka mukaan neljä tuntia kuulusteltavana ollut Bale pääsi vapaaksi takuita vastaan. Asiaa käsitellään seuraavan kerran syyskuussa.

Yön ritari -leffaa on kohdannut vastoinkäyminen toisensa jälkeen: viime syyskuussa menehtyi stunt-näyttelijä ja tammikuussa leffan pahista Jokeria esittänyt Heath Ledger.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat