Menestysohjaaja Taika Waititi MTV Uutisten haastattelussa – kuvailee huumoriaan erääksi eläimeksi: "Pistää sinua silmien väliin"

Menestysohjaaja Taika Waititi MTV Uutisten haastattelussa – kuvailee huumoriaan erääksi eläimeksi:"Pistää sinua silmien väliin" 3:58
Mitä Taika Waititi tietää Suomesta? Katso koko haastattelu!

Melkoisena vitsiniekkana tunnettu ohjaaja Taika Waititi kuvailee huumorintajuaan skorpioniksi. Kaikki eivät sitä ymmärrä, mutta hän jatkaa silti.

Uuden Marvel-elokuvan, Thor: Love and Thunderin, ohjaaja Taika Waititi kuvaili elokuvaa MTV Uutisille kolmella sanalla: taika, hauska ja tunteellinen.

Waititi näyttelee elokuvassa yhden sankarin, Korgin, roolin. Hän löytää heti itsestään ja roolihahmostaan yhtäläisyyksiä.

– Olemme molemmat isoja ja vahvoja ja tehty kivestä. Olemme molemmat myös hyvin lojaaleja ja luotettavia. Olemme hyviä ystäviä, minä olen hyvä ystävä, Waititi kertoi.

Vaikein asia elokuvan kuvaamisessa oli se, että se kesti niin pitkään.

– Kuvaaminen kesti 90 päivää. Ja se oli liian vähän. Olisimme tarvinneet luultavasti 120 päivää. Se on kuin maraton, mutta et vain liiku, Waititi kuvaili elokuvan tekemistä.

Waititi vitsaili, ettei oppinut elokuvan tekemistä mitään uutta, vaan pikemminkin tuli vain tyhmemmäksi. Hän kuvaileekin huumorintajuaan todella hienostuneeksi, mikä tosin sekin taisi olla vitsi.

– Joskus kaikki eivät tajua vitsejäni. Tätä tapahtuu usein. Mutta minä vain jatkan reaktioista huolimatta. Minulla on joskus vähän epäkypsä huumorintaju. Kuvailisin huumorintajuani skorpioniksi, joka piileskelee kukassa. Kaunis kukka, joka tuoksuu ihanalta, ja juuri, kun haistat sitä, tuleekin vitsi, joka pistää sinua silmien väliin, Waititi kertoi huumorintajustaan.

Waititi tokaisee lopuksi, ettei tiedä Suomesta mitään, mutta itse asiassa tietää sittenkin.

– Suomi on ylhäällä ja siellä on saamelaisia, jotka ovat upeita. Tiedän myös sanan taika, joka on nimeni, ja tarkoittaa ”magic”, Waititi kertoi.

Thor: Love and Thunder -elokuva sai 6. heinäkuuta maailmanensi-iltansa.

Ukkosenjumala Thoria näyttelee Chris Hemsworth ja Thorin ex-tyttöystävää Jane Fosteria puolestaan Natalie Portman. Yhdessä he lähtevät taisteluun pysäyttääkseen galaktisen tappajan, Gorr the God Butcherin (Christian Bale), joka haluaa teurastaa kaikki jumalat. Thorin ja Janen avuksi tulevat myös Valkyrie (Tessa Thompson) ja Korg (Taika Waititi).

Elokuvan ovat tuottaneet Kevin Feige ja Brad Winderbaum.

Waititi on ohjannut myös muun muassa elokuvat Thor: Ragnarok sekä Marvel One Shot -lyhytelokuvat Team Thor: Part 1, Team Thor: Part 2 ja Team Darryl.

Lue myös:

    Uusimmat