Matthew Perryn seitsemän viimeistä somejulkaisua liittyi Batmaniin – tässä voi olla syy

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana.

Frendit-tähti Matthew Perry löydettiin kuolleena kotoaan 28. lokakuuta. 

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijä Matthew Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta Los Angelesissa 28. lokakuuta. Hän oli 54-vuotias. 

Perryn viimeisimmät Instagram-julkaisut ovat herättäneet ihmetystä, sillä ne kaikki liittyivät Batmaniin. Hän nimitti postauksissaan itseään ”Mattmaniksi”. 

Viimeisin julkaisu nostaa erityisesti karvat pystyyn, sillä siinä Perry on juuri porealtaassa kuulokkeet päässään. 

On kuitenkin käynyt ilmi jo aiemmin, että Perry oli suuri Batman-fani. Vuonna 2022 GQ:n haastattelussa hän kertoi ostaneensa Los Angelesin vajaan tuhannen neliömetrin kattohuoneistonsa vain sen takia, että se muistutti Christian Balen näyttelemän Batmanin kotia Yön ritari -elokuvassa.

– Bruce Waynella oli kattohuoneisto – ja minulla tulee olemaan sellainen, Perry kertoi tuolloin.

Hän kertoi myös rakentavansa uuteen asuntoonsa Batman-huoneen, jota hän nimittäisi Matt-luolaksi. Siellä olisi biljardipöytä, suuri televisio ja musta sohva, mitä ympäröisivät hyllyt täynnä Batman-tavaraa. 

– Olen Batman. Hän on rikas ja yksinäinen. Me molemmat ajamme mustilla, siisteillä autoilla. En tosin ratkaise rikoksia, mutta olen pelastanut ihmisten henkiä, Perry lisäsi tuolloin. 

Voisi siis ajatella, että Perry näki Batmanissa paljon itseään. Perry halusi tuolloin tulla muistetuksi ihmisenä, joka eli ja rakasti hyvin, oli etsijä ja halusi ennen kaikkea auttaa muita. 

Perry muistetaan erityisesti roolistaan Chandler Binginä Frendit-tv-sarjassa.

Lähde: Indy100

Lue myös:

    Uusimmat