Mikko Töyssy kanavoi sketsihahmonsa kautta lapsuuden unelmaansa: "En usko, että tarvitsee nyt lähteä kyllä merta edemmäs tuolla asulla"

1:32
Aija Pahkala vaikuttui Putous-kollegansa Mikko Töyssyn sketsihahmosta: "Lähdet puku päällä kotia ja kysyt rouvan mielipidettä"

Putous-tähti Mikko Töyssy on fanittanut Batmania nuoresta iästä pitäen.

Viime vuoden Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut näyttelijä Mikko Töyssy nähdään ohjelman riveissä toistamiseen. Ohjelman 13. tuotantokauden startin myötä Töyssy pääsi esittelemään odotetun, uuden sketsihahmonsa. Keväällä 2002 Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk sulatti sydämet sekä Suomessa että osittain myös Itämeren toisella puolen Virossa. 

Nyt Töyssy osallistuu sketsihahmokilpailuun hahmollaan Risto "Wildman" Horttanainen, joka toimii kertomansa mukaan Batmanina tunnetun Christian Balen stunttimiehenä. Töyssy kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen, että syy Batmaniin liittyvään valintaan oli selkeä. 

– Olen fanittanut Batmania joskus lapsena, ensimmäiset fanituksen kohteet olivan He-Man ja Batman, en tiedä kumpi tuli ensin. Mutta sitten halusin jotenkin kunnioittaa tätä lapsuuden muistoa ja tuoda sen tänne tavalla tai toisella. 

Eräällä tavalla Risto "Wildman" Horttanainen siis kanavoi Töyssyn omaa lapsuuden haavetta. 

– Onhan se hienoa päästä näinkin suurelle yleisölle Batmanina esiintymään, en usko, että tarvitsee nyt lähteä kyllä merta edemmäs tuolla asulla, näyttelijä nauraa. 

Katso videolta, kuinka Mikko Töyssyn Putous-kollega kehottaa näyttelijää viemään asunsa näytille myös kotiin!

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja