"Pidä hauskaa Jari-Matti-sedän kanssa" – Latvala pestattiin polkemaan uutta Yarista Toyotan mainosvideolle

Tässä on Suomessa syntynyt ja testattu Toyota GR Yaris 0:38
Tässä on Suomessa syntynyt ja testattu Toyota GR Yaris. Nämä pörinät on pakko kuulla!

Japanilaisvalmistajan uutuusmallin eurooppalaisessa mainoksessa nähdään suomalaisväriä.

Kerroimme tammikuussa Toyotan uudesta GR Yaris -mainoksesta, joka oli joutunut viranomaisten hampaisiin Australiassa. Videolla kehdattiin luistattaa 261-heppaista teho-Yarista hiekkaisella pihalla aavistuksen verran sivuluisussa, minkä vuoksi mainosta ei saanut esittää maan televisiossa.

Nyt Toyota on julkaissut GR Yariksen eurooppalaisen mainoksen, jota tähdittää ralliautoilija ja Toyotan rallitallin päällikkö Jari-Matti Latvala. Valinta on osuva, sillä sen lisäksi, että GR Yaris on historian tehokkain Yaris ja näin ollen kaikkein lähimpänä aitoa ralli-Yarista, on autoa testattu Keski-Suomen teillä ja Latvala on epäilemättä päässyt tutustumaan autoon jo ennen sen virallista ensiesittelyä.

Alta löytyvällä videolla Latvala antaa kunnolla kyytiä uudelle sportti-Yarikselle. Vieressä istuva nuori nainen esittää ilmeisesti Latvalan sukulaistyttöä, sillä puhelimeen kilahtaneessa viestissä kehotettiin "pitämään hauskaa Jari-Matti-sedän kanssa".

Kaksikko tekee työtä käskettyä, ja Latvala ottaa autosta irti kaiken, mitä otettavissa on sukulaistytön toimiessa kartturina.

Videolla näkyvistä suorituksista päätellen ei olisi ihme, jos Toyota saisi yhteydenoton eurooppalaisiltakin viranomaisilta.

Katso mainos alta.

Latvalan tähdittämästä mainosvideosta uutisoi aiemmin Keskisuomalainen.

Lue myös:

    Uusimmat