Mainos

Petsku kokkaa Viiville iranilaista ruokaa

Hallitseva Miss Suomi Viivi Pumpanen viettänee ystävänpäivän rakkaansa Pezhman Ahmadin kanssa. Kiireinen pariskunta suosii ravintolassa syömistä, mutta välillä Petsku loihtii tyttöystävälleen maukkaita annoksia.

Miss Suomi Viivi Pumpanen kertoo olevansa suuri ruuan ystävä. Voi olla, että tänä ystävänpäivänä Viiville kokataan iranilaista ruokaa, sillä miss Suomen poikaystävä Pezhman Ahmadi valmistaa rakkaalleen mielellään kotimaansa ruokia.

– Petsku on minua paljon parempi tekemään ruokaa. Hän osaa tehdä kaikkea tosi hyvää, Viivi kertoo.

Nauravan Viivin mukaan Petsku ei aina kerro, mitä kaikkea ainesosia hänen valmistamassaan iranilaisessa ruuassa on, jottei Viivi jättäisi annosta syömättä.

Romanttinen illallinen ystävänpäivänä?

Viivin unelmien romanttinen illallinen koostuu oikeanlaisesta seurasta ja rauhallisesta paikasta. Ruuan suhteen Miss Suomella ei ole suurempia vaatimuksia, koska hän pitää kaikenlaisesta ruuasta.

Viivi ei ole vielä täysin varma, miten hän aikoo viettää tämän vuoden ystävänpäivää. Todennäköisesti joko ystävien kanssa tai sitten hän keksii jotain kahdenkeskistä Petskun kanssa.

– Ennen olen viettänyt ystävänpäivät ystävien kesken. Ystävänpäivälahjaksi en osaa oikein toivoa mitään, vaan ajattelen niin, että ihmiset saavat ostaa mitä haluavat antaa minulle.

Kiire ajaa ravintoloihin

Viime aikoina Viivi on ollut niin kiireinen, ettei hän ole juuri kokkaillut itse. Silloin jos Viivillä on aikaa, hän kokkaa yleensä jotakin niistä aineksista, mitä kotona on saatavilla.

– Kiireen takia syömme Petskun kanssa paljon ulkona. Emme suosi mitään tiettyä paikkaa, vaan vaihtelemme ravintoloita tosi paljon, Viivi sanoo.

Missin pitää kuitenkin huolehtia myös kurveistaan, joten aivan mitä tahansa Miss Suomi ei voi suuhunsa laittaa. Viivin niksejä painonhallintaan ovat salaatit, joissa on mukana myös proteiinia, yleensä kanaa tai kalaa.

– Aamiaisena suosin munakasta, mutta ilman keltuaisia, jotta ruoka pysyisi mahdollisimman terveellisenä, hän vinkkaa.

MTV3/Emmi Maaranen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.