Petrus Palmun upea osuma huipensi SM-liigaillan – katso kierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Jukurit - TPS 3:39
Videolla maalikooste ottelusta Jukurit-TPS.

Jääkiekon SM-liigassa tiistain kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua. Mikkelissä Jukurit yllätti sarjakärki TPS:n. Raumalla KooKoo takoi maalin per erä Lukkoa vastaan, jatkaen vahvaa syksyään.

KooKoo nousi jo kahden pisteen päähän sarjakärki TPS:stä, kun se kaatoi Lukon 3–0.

Kimi Koivisto avasi maalihanat ensimmäisen erän alivoimaosumallaan. Kasperi Ojantakanen onnistui puolestaan ylivoimalla, kun Matthew Abt oli keihästänyt itsensä suihkuun. Ex-Lukko-hyökkääjä Heikki Liedes huipensi KooKoon illan kauden kymmenennellä osumallaan.

Maalikooste, Lukko–KooKoo:

Maalikooste: Lukko - KooKoo 3:33

Mikkelissä Jukurit lähti illan kierrokseen sarjajumbon paikalta. Kotijoukkue löi pöytään väkevän iltapuhteen, kun se kukisti TPS:n 3–0.

Ottelussa nähtiin muun muassa yksi nyrkkitappelu sekä erittäin näyttäviä osumia. Iltama huipentui Petrus Palmun upeaan soolomaaliin.

Palmu lähti tilanteessa omalta alueelta liikkeelle, jyräten kovasta paineesta huolimatta vasemmasta laidasta TPS:n maalille. Soolo huipentui viimeistelyyn.