Jumbojoukkue yllätti sarjakärki TPS:n, KooKoo aiheutti lisää vaikeuksia Lukolle – näin SM-liigassa pelattiin tiistaina

Jukurit tekee 3-0 maalin ylivoimalla 1:19

Jääkiekon SM-liigassa tiistain kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua. Illan koitokseen jumbojoukkueena lähtenyt Jukurit yllätti kotonaan kärkiryhmä TPS:n. Raumalla KooKoo jatkoi vahvaa syksyään, kun se kaatoi Lukon.

KooKoo on ollut yksi liigasyksyn suurimpia yllättäjiä. Kesällä uuteen uskoon mennyt kouvolalaisryhmä oli ennen tiistain kierrosta sarjataulukossa toisena.

Lukko-voiton myötä se nousi jo kahden pisteen päähän sarjakärki TPS:stä.

KooKoo iski tiistain ottelussa maalin per erä. Kimi Koivisto avasi hanat alivoimalla. Kasperi Ojantakanen onnistui puolestaan toisen erän alussa ylivoimalla.

Heikki Liedeksen kauden kymmenes osuma antoi loppusävelet pelille. KooKoolle 3–0-voitto.

Viime kauden mestarin Lukon syksy on ollut ailahtelua täynnä. Raumalaisjoukkue on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena.

Mikkelissä Jukurit otti ison voiton Oskari Salmisen johdolla. Salminen torjui nollapelin, kun Jukurit kaatoi TPS:n 3–0.

Libor Zabransky avasi maalinteon ylivoimalla.

Lisää tuli toisen erän alkuvaiheilla, kun Simon Stransky löysi kokeneen hyökkääjän Jarkko Immosen. Hän ei erehtynyt.

Lopullinen sinetti tuli ajassa 55.27, kun Petrus Palmu teki komean soolomaalin.

Voiton myötä Jukurit nousi pois sarjataulukon jumbopaikalta. Mikkeliläisryhmä on nyt sijalla 13.