Petri Kontiolan mukaan Ilves on erikoisessa tilanteessa – Pennasesta ytimekäs heitto: "Pidetään ihan kuninkaana"

2:19
Petri Kontiola myöntää, että Ilveksen tilanne on erikoinen – "Pidetään kaveria ihan kuninkaana"

Ilveksen soppa sekoittui kertaheitolla, kun kevääseen 2025 ulottuvan sopimuksen seuran kanssa tehnyt Antti Pennanen hyppäsi Jouko Myrrän tilalle välittömästi. Kokenut Petri Kontiola myöntää, että tilanne on erikoinen, mutta katseet pelaajistossa suunnataan tiukasti edessä oleviin haasteisiin.

Kontiola tiivistää ennakkokäsityksensä tuoreesta päävalmentajasta melko ytimekkäästi.

– Hyvä maine. Itse kun pelasin Hämeenlinnassa, niin siellähän pidetään kaveria ihan kuninkaana, Kontiola heittää Pennasesta.

Jääkiekossa lähes kaiken kokenut Petri Kontiola kommentoi pääkuvan videolla Ilves-joukkueen tunnelmia, kun päävalmentaja vaihtui melko yllättäen. MItä Kontiola ajattelee pitkäaikaisen käskijän Jouko Myrrän syrjäyttämisestä ja tilanteesta? 

Suurta yleisöä kuohauttanut yllätyspäätös on otettu Kontiolan mukaan maltilla vastaan. Hän myöntää, että valmentajanvaihdos sarjan piikkipaikalta ei kuulu SM-liigassa tavanomaisesti tarinaan. Kokenut kehäkettu luottaa siihen, että Ilveksen urheilujohto tietää mitä tekee.

– Luotetaan siihen, että päätökset on tehty Ilves-lakki päässä. Hieman ehkä erikoinen tilanne, mutta tämäkin on bisnestä, "Konna" paaluttaa.

Ilves iskee perjantaina välittömästi Tapparan niskaan Tampereen paikallispelissä. Penkin takana on uusi mies.

6:17
Tältä kuulostaa Antti Pennasen Ilves-suunnitelma.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja