Tässä on Antti Pennasen Ilves-suunnitelma – kysymys työtarjouksista nosti virneen kasvoille: "Ihan rehellisesti sanottuna"

6:17
Antti Pennanen veti ensimmäiset Ilves-harjoituksensa – "Hyvän historian päälle lähdetään tekemään uutta."

Antti Pennanen veti ensimmäiset harjoituksensa Ilves-käskijänä torstai-aamuna. Hänen mukaansa joukkue on intoa täynnä. 

Ilves yllätti kiekko-Suomea seuraavan kansan nopealla liikkeellään, kun Jouko Myrrä astui sivuun, ja Pennanen hyppäsi välittömästi ruoriin. HPK:n mestariksi keväällä 2019 koulinut "Pendo" kertoo MTV Urheilulle, että ensitapaamisella joukkueen kanssa käännettiin uusi sivu Ilves-tarinaan.

– Nyt ollaan tässä. Joukkueen kanssa käytiin asioita aamulla läpi. Puhuttiin myös siitä, että nyt on aika kääntyä eteenpäin, Pennanen sanoo.

Katso Antti Pennasen haastattelu ensimmäisen Ilves-harjoituksen jälkeen. Mitä mestarivalmentaja ajattelee tulevasta haasteesta? Markkinoiden kuumin nimi kommentoi myös, miten paljon puhelin pirisi ennen kuin sopimus Tampereelle varmistui.

Pennanen kertoo, että oli eilen yhteydessä Jouko Myrrään.

– Joken kanssa eilen lyhyesti viestiteltiin aiheesta. Hän on tehnyt täällä erinomaista työtä. Hän on hyvä valmentaja ja tulee varmasti saamaan töitä nyt ja tulevaisuudessa, Pennanen kommentoi. 

Syliin tipahtaa välittömästi kovin mahdolllinen haaste, kun vastaan asettuu perjantai-iltana Tappara. Ilves-valmentajana Pennanen sukeltaa suoraan paikallisjännitteiden ytimeen. 

– Loistava buumi täällä Tampereella. Innolla odotan huomista. Tapolan Jussi on tuttu historiasta. Kiva kohdata hänet pitkästä aikaa, Pennanen tunnelmoi.

Muutaman vuoden tauon jälkeen SM-liigaan palaava Pennanen arvioi, että SM-liiga on sarjana kehittynyt merkittävästi viimeisen viiden vuoden aikana, ja esimerkiksi erikoistilannepelaamisen sujuvuus on noussut merkittävään arvoon. Lisäksi esiin nousee taktisuus.

– Taktisesti hyvä sarja, erittäin hyviä valmentajia. Erilaisilla pelitavoilla haetaan voittamista ja kilpailuetua, Pennanen päättää.

1:08
Toimitusjohtaja Risto Jalo perustelee MTV Urheilulle, miksi Myrrä ei saanut tavata joukkuetta potkujen jälkeen.

2:10
Jouko Myrrä kommentoi Ilves-potkujaan ensi kertaa kameran edessä: "Olo on tyhjä ja surullinen"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja