Petra Olli tunteikkaana voitetun MM-kullan jälkeen: "Kymmenen vuotta meni, ja nyt ollaan maailmanmestareita"

Maailmanmestaruus! Petra Ollilta kultainen paini 0:45

Suomen Petra Olli voitti vapaapainin MM-kultaa 65-kiloisten sarjassa dramaattisten vaiheiden jälkeen. Olli summasi ottelua ja tunteitaan voiton jälkeen MTV Sportille.

Videolla Tulosruudun raportti Ollin finaalista.

Ottelussa riitti dramatiikkaa, mutta suomalainen voitti lopulta maailmanmestaruuden pistein 6-5. Voitto shokeerasi Ollin.

– Ei meinaa oikein käsittää, mitä on tullut tehtyä. Olen vielä niin sekaisin koko ottelusta. Kyllä se kuitenkin varmaan tässä illan mittaan hahmottuu paremmin, Olli avasi ensimmäisiä tunteitaan ottelun jälkeen.

Olli joutui ottelussa 3-0 tappioasemaan, mutta hän ei tästä lannistunut. 

– Siinä vaiheessa, kun tilanne oli 3-0, niin ihmettelin, että mitä tämä oikein tällä tavalla rupeaa repeämään. Otin kuitenkin hyvän kakkosen ennen puoliaikaa. Toisessa erässä sain toisen kakkosen peräjälkeen, ja kanadalainen sai sen lisäksi varoituksen sormista repimisestä, Olli analysoi.

– Katsoin kelloa, että oli puolitoista minuuttia jäljellä. Siinä kohtaa ajattelin, että nyt en saa tehdä mitään tyhmää, mutta, että en voi kokonaan heittäytyä passiiviseksi. Loppu hyvin, kaikki hyvin, Olli jatkaa. 

OIli on kulkenut pitkän matkan valmentajansa Ahto Raskan kanssa, ja nyt kaksikko sai työstään palkinnon.

– Aloitimme Ahton kanssa tekemään töitä kymmenen vuotta sitten, sen verran siinä meni aikaa, ja nyt ollaan maailmanmestareita. Äiti ja pikkuveli lähtivät aamulla lentokoneella tänne katsomaan, kun tyttö painii mestaruudesta. Onhan se hienoa, paljon on tuttuja, sukulaisia ja ystäviä tuolla ympäriinsä, niin kyllä tästä nautitaan, Olli sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat