Peter, 84, on käyttänyt kahdeksan vuoden aikana liki 40 000 puntaa häätääkseen tyttärensä kotoaan– tuloksetta: "Tämä on vienyt osan siitä nuoruudesta, jota minussa oli vielä jäljellä"

Asuntokauppa piristymässä, nämä kohteet menevät kaupaksi 8:08
Koronaviruspandemia hyydytti aluksi asuntokauppaa, jossa on nyt elpymisen merkkejä –nämä kohteet menevät nyt kaupaksi

Eläkeläismies on käyttänyt kahdeksan vuoden aikana 38 000 puntaa päästäkseen eroon tyttärestään. Merkillisestä tapauksesta kertoo muun muassa brittimedia Mirror.  

Peter Grundy, 84, on turhautunut mies. Hän on yrittänyt kaikkensa päästäkseen eroon tyttärestään – jopa kaikki oikeudelliset keinot ovat käytetty. 

– Hän on todella viisas, myös lakiasioissa. Asianajajien mukaan hän on joku, jollaista he eivät ole koskaan aiemmin tavanneet. Hänellä on ilmiömäinen kyky keksiä asioita, joista me emme ole ikinä kuulleetkaan, Peter kuvailee tyttärensä nokkeluutta haastavassa oikeustaistelussa. 

Peterin Margaret-vaimo menehtyi jokin aika sitten, minkä vuoksi sureva leski haluaisi muuttaa maalaiskodistaan hoitokotiin viimeisiksi elinvuoksiseen. Peterillä ei kuitenkaan ole oikeutta eläkkeeseen. 

Siksi vanha mies haluaisi myydä kotitalonsa, jotta hänellä olisi varaa hoitokodin kustannuksiin. Asunnon myynti on kuitenkin jäissä – kiitos jääräpäisen tyttären. 

Elämästä tuli yhtä helvettiä

Peterin on edelleen vaikea uskoa, että hänen 49-vuotias tyttärensä, Katrina, on vallannut hänen asuntonsa, eikä suostu edes hievahtamaankaan eikä liioin maksamaan vuokraakaan. 

Eläkeläismies kertoo 9Newsille, että tytär on tehnyt hänen elämästään suoranaista helvettiä. 

– Uskon, että tämä on vienyt osan siitä nuoruudesta, jota minussa oli vielä jäljellä, Peter kuvailee raskaan prosessin vaikutuksia jaksamiseensa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tulonmenetyksiä jopa satoja tuhansia

Katrina on väittänyt oikeudessa, että hänen vanhempansa lahjoittivat Melbournessa sijaitsevan asunnon hänelle. Tämänhetkisten tietojen mukaan tuomari on kuitenkin hylännyt tyttären väitteen. 

Kahdeksan vuoden ja 38 000 punnan jälkeenkään kiistaa ei ole ratkaistu. Koska Karina ei ole suostunut maksamaan vuokraa, Peter on laskenut menettäneensä vuokratuloja jopa 200 000 punnan edestä. 

Peterin lakiasioita hoitavan lakimiehen Justin Lawrencen mukaan Peter on tähän mennessä käyttänyt kaikkia laillisia keinoja, joita on mahdollista käyttää Australian Victorian osavaltiossa. 

– Silti hän (tytär) on tullut jäädäkseen, ja näyttää siltä, että Peter saa päivittäin kohdata epäoikeudenmukaisuutta, lakimies muotoilee. 

Katrinasta on annettu pidätysmääräys, mutta poliisi ei ole toteuttanut pidätystä kuukausienkaan jälkeen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mirror, 9News

Lue myös:

    Uusimmat