Halusivat 30-vuotiaan poikansa muuttavan pois kotoa – vanhemmat voittivat oikeusjutun

1:12

Michael Rotondo, 30, joutuu oikeuden päätöksellä muuttamaan pois vanhempiensa kellarista. Mies itse vakuutteli oikeudessa, että tarvitsee ainakin puoli vuotta muuttonsa järjestämiseen.

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa amerikkalaisvanhemmat menivät oikeuteen, jotta saavat 30-vuotiaan poikansa muuttamaan pois kotoa. Nyt tilanteessa on tapahtunut kehitystä.

Tuomari määräsi häädön

Tuomari on määrännyt Michael Rotondon, 30, muuttamaan pois. Mies muutti takaisin vanhempiensa luo kahdeksan vuotta sitten, kun hän oli menettänyt työpaikkansa, kertoo Abc-sivusto.

Vanhemmat yrittivät omatoimisesti häätää poikansa viidellä erillisellä häätöilmoituksella, mutta niistä ei ollut mitään hyötyä. Michaelin mukaan hänen vanhempansa eivät elättäneet häntä esimerkiksi ostamalla ruokaa, eivätkä he pesseet hänen pyykkejään. Asunnon vanhemmat kuitenkin tarjosivat.

Vaati kuuden kuukauden muuttoaikaa

Tuomarin määräyksen mukaan vanhemmat saavat nyt oikeuden allekirjoittaman häätömääräyksen, jossa pojalle annetaan "kohtalainen" määrä aikaa muuton järjestämiseen.

Michael itse oli oikeudessa sitä mieltä, että tarvitsisi vielä kuusi kuukautta voidakseen järjestää muuttonsa. Tuomari piti pyyntöä pöyristyttävänä. Michael piti ”pöyristyttävänä” vain tuomarin päätöstä .

Juttu keräsi paljon huomiota, ja Syracuse.comin mukaan oikeudessa olikin "puoli tusinaa kameraryhmää" kuvaamassa käsittelyä. Michael vaikutti olevan huomiosta mielissään ja lupasi esimerkiksi antaa haastatteluja oikeuskäsittelyn jälkeen.

Mies kertoikin, että hänellä on "bisnes", jonka avulla elättää itsensä. Kun aiheesta tiedusteltiin tarkemmin, Rotondo vastasi vain "bisnekseni ovat bisneksiäni".

Käsittelyn jälkeen mies poistui takaisin kotiin – vanhempiensa kotiin.

"Tätä ei tapahtuisi, jos he olisivat italialaisia"

Maailmalle levinnyt uutinen on herättänyt sekä ihmetystä että hilpeyttä.

– Tätä ei tapahtuisi, jos he olisivat italialaisia. Italialaisvanhemmat eivät koskaan halua lastensa lähtevän. Muutin pois 24-vuotiaana, äitini oli surun murtama, Josephine Ziino vitsailee Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja