Perunaletut kalatäytteellä 27.7.1999

Perunaletut


800 g perunaa raastettuna
3 munaa
1 sipuli
1 dl vehnäjauhoja
suolaa mustapippuria
Riko kananmunat suureen kulhoon. Kuori ja raasta perunat. Sekoita kananmunien joukkoon. Lisää vehnäjauhot, suola ja mustapippuri ja sekoita. Paista taikinasta pannulla kolme suurta lettua. Laita lettujen väliin kalatäytettä ja tarjoa salaatin kanssa.

Kalatäyte


600 g kalafileitä
2 sipulia varsineen
1 dl kevyt creme fraichea
basilikaa
tilliä
suolaa
mustapippuria
sitruunan mehua
Leikkaa sipulit siivuiksi. Kuullota sipulien vaaleat osat pannulla tilkassa öljyä. Leikkaa kala suikaleiksi ja lisää ne pannulle. Paista kala kypsäksi, mutta ei kuivaksi. Mausta creme fraichella, basilikalla, tillillä, suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla. Lisää lopuksi sipulien varret hienonnettuina.

Lue myös:

    Uusimmat