Mainos

Perheselfie sai internetin sekaisin: Erotatko äidin tyttäristä?

Erään perheen naispuolisten jäsenten huikea yhdennäköisyys ei jäänyt nettikansalta huomiotta.

Kun Kaylan Mahomes julkaisi Twitterissä suloisen perhekuvan, hänellä ei ollut aavistustakaan, että se aiheuttaisi sellaisen somemyrskyn. Ensimmäisellä vilkaisulla näyttää nimittäin siltä, että kuvassa on kolme identtistä sisarta hymyilemässä kameralle. Kaylan teksti kuvan ohessa on kuitenkin hämmentänyt toden teolla, sillä siitä käy ilmi, että yksi naisista on todellisuudessa kahden muun äiti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Äiti, kaksonen, ja minä." Kaylan päivitykseen alkoi sadella kommentteja, kun Twitter-käyttäjät yrittivät selvittää, kuka kolmesta ei kuulunut identtiseen kaksikkoon.

"Kuka on äiti?" kommentoi eräs, kun taas toinen vitsaili, että perhe on päässyt käsiksi "nuoruuden lähteeseen".

Alkuperäistä selfietä on retwiitattu yli 30 000 kertaa ja se on kerännyt liki 60 000 tykkäystä. Kaylanilla on nyt yli 18 000 seuraajaa Twitterissä ja suursuosion vanavedessä hän perusti oman Momtwinandme-Instagram-tilin, jolla on jo liki 40 000 seuraajaa. Lisäksi kolmikolle satelee haastattelupyyntöjä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ja se oikea vastaus? Indianapolisista kotoisin oleva Kaylan paljasti hämmentyille ihmisille oikean vastauksen pian kuvan julkaisun jälkeen: hänen äitinsä on kuvassa vasemmalla yllään musta jakku. Tästä huolimatta kuva on jatkanut omaa elämäänsä ihmisten yrittäessä omin päin keksiä vastauksen.

Milloin äiti on iloinen, milloin ei? Katso suomalaislasten vastaukset videolta:

Lähde: Hello

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.