Pep Guardiola kävi lämpöisenä Erling Haalandille – valmentajavelhon tyly teko taltioitui kameralle

Manchester Cityn maalitykki Erling Braut Haaland laittoi heti tuulemaan, kun jalkapallon Englannin Valioliiga pyörähti myöhään perjantaina käyntiin Burnleytä vastaan Cityn vierasottelulla.

Norjalainen Haaland teki kaksi maalia ottelun avausjaksolla. Ensimmäisen kerran hän niittasi pallon maaliin jo neljän minuutin pelaamisen jälkeen nostaen Cityn 1–0-johtoon. Seuraavan kerran Haaland oli asialla 36. peliminuutilla.

Ottelun puoliajalla nähtiin kohahduttava tilanne, kun Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kävi lämpöisenä Haalandille ja piti tälle pitkän puheenvuoron parivaljakon kävellessä kohti pukuhuoneita. Ärsyyntynyt valmentajavelho työnsi tilannetta taltioineen kuvaajan kameran pois. Espanjalaisluotsi selvensi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa tapahtunutta.

– Siinä ei ollut mitään ongelmaa. Siinä oli kyse joukkueen yhteispelistä. Joskus täytyy olla kärsivällinen, jotta löytää oikean hetken. Hän ei ole turhautunut. Minä en ole turhautunut. Sellaista tapahtuu joskus jalkapallossa. Älkää olko dramaattisia. Hän teki kaksi maalia ja on iloinen. Hän oli loistava toisella jaksolla. Tiedämme, kuinka hyvä hän on maalin edessä, Guardiola sanoi.

City voitti ottelun lopulta maalein 3–0. Espanjalaispelaaja Rodri teki Cityn kolmannen maalin toisella puoliajalla 75. minuutilla. Tunteet kuumenivat ottelun loppua kohden, ja Burnleyn Anass Zaroury lensi ulos ottelun viime minuuteilla saatuaan punaisen kortin kampituksesta.

Guardiolan ja Haalandin tilanteen voit katsoa tästä linkistä.