Penis ei pysynyt shortseissa – MM-juoksija valahti viimeiseksi kiusallisen ongelman takia: "Tuntui aivan kamalalta"

Italian Alberto Nonino joutui erittäin kiusalliseen tilanteeseen yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, kun hänen sukukalleutensa eivät meinanneet pysyä piilossa kesken kymmenottelun 400 metrin juoksua.

Nonino, 18, aloitti jouksunsa erittäin vahvasti keskikaistalla. Tarkkasilmäiset katsojat kuitenkin huomasivat hänen kurottelevan jatkuvasti shortseihinsa, mikä selkeästi haittasi suorittamista.

Nonino yritti epätoivoisesti korjata ongelmaa jalkojensa tikatessa, mutta maksoi siitä kovan hinnan. Vaikka hän oli kilpailun alussa lähellä kärkeä, valahti nuorukainen viimeisen mutkan jälkeen eränsä viimeiseksi ajalla 51,57 sekuntia.

Vaikka tämä ei ehkä ollutkaan se asia, jonka Nonino toivoi nousevan otsikoihin, päätti hän katsoa asian valoisaa puolta.

– Kyseessä oli totta kai vahinko. Yritän vain nauraa asialle nyt, mutta heti vahingon jälkeen minusta tuntui aivan kamalalta. Olen kiitollinen ystävilleni ja perheelleni, jotka auttoivat minua pääsemään asian yli, Nonino kertoi.

Nonino sanoi myös, että on onneksi sitkeä ihminen. Samanlainen tapaus ja mediahuomio olisi nimittäin voinut aiheuttaa tuhoisaa jälkeä jollekin "herkemmälle" persoonalle.

Voit katsoa videon tilanteesta alta.

Lähde: Daily Star

Lue myös:

    Uusimmat