Pelikieltoa rapsahti: Jude Bellinghamin kysymyksiä herättänyt purkaus kävi kalliiksi

Täysi kaaos Real Madridin ottelussa – tuomarin toiminta sai supertähdet raivostumaan 3:51

Real Madridin supertähti Jude Bellingham lusii kahden ottelun pelikiellon viime lauantaina La Ligassa pelatun Valencia-ottelun tiimoilta.

Vaiherikkaan ottelun lisäaikakin oli ehtinyt jo umpeutua, kun espanjalaiserotuomari Jesus Gil Manzano vihelsi ottelun päättyneeksi Real Madridin kulmapotkun jälkeen pallon ollessa yhä selkeästi Madridin hyökkäysalueella. Muutama sekunti päätösvihellyksestä Bellingham puski maalin, joka olisi hyväksynnän myötä ollut ratkaiseva 3–2-osuma.

Real Madridin pelaajat menettivät malttinsa tyystin – etunenässä Bellingham, jonka huudot Manzanon kasvoille vaikuttivat olevan tälle välittömästi liikaa. Englantilainen katseli punaista korttia, ja nyt La Liga on vahvistanut pelikiellon pituudeksi kaksi ottelua.

Manzano määräsi ottelulle seitsemän minuutin lisäajan, josta kaksi minuuttia kului Valencian mahdollisen rangaistuspotkun videotarkastukseen. Espanjalainen antoi pelin käydä minuutin ja 40 sekuntia yli alkuperäisen seitsemän minuutin ennen kuin vihelsi ottelun päättyneeksi.

Ottelun virallinen erotuomariraportti julkaistiin tunti ottelun jälkeen.

– Vielä ollessaan kentällä ottelun päätyttyä Bellingham tuli juosten minua kohti aggressiivisella tavalla huutaen toistuvasti: "Se on v*ttu maali".

Äskettäin loukkaantumisesta toipunut Bellingham on nyt sivussa seuran otteluista Celta Vigoa ja Osasunaa vastaan.

Madridilaisten sarjajohto säilyi tasapelistä huolimatta seitsemässä pisteessä Gironaan nähden, joka hävisi oman ottelunsa kierroksella Mallorcalle. Barcelona pelasi puolestaan maalittoman tasapelin Athletic Bilbaon vieraana ja on sarjassa kolmantena kahdeksan pistettä Realin perässä.