Peli vedettiin vauhdilla pois myynnistä – saatavilla oli kaikkien aikojen helpoin platina-pokaali

Epämääräinen peli vedettin pois PlayStation-kaupasta vain kahden vuorokauden sisään pelin julkaisusta.

Sony on vetänyt pois PlayStation Storesta pelin, joka oli suunniteltu antamaan pelaajille Platinum trophy eli platina-pokaali lähes itsestään. Peli oli tullut myyntiin PlayStationin digitaalisessa pelikaupassa kesäkuun lopulla ainakin Yhdysvalloissa, mutta se oli poistunut myynnistä lähes 48 tunnin sisällä julkaisustaan.

Koska sisällöltään heppoinen peli vaikutti pikemminkin juonelta ohjata pelaajansa kokonaan toiseen verkkokauppaan, ovat eräät PlayStation 4 -omistajat ihmetelleet pelin pääsyä myyntiin ylipäätänsä.

– Haluaistiko voittaa platina-pokaalin vain tunnissa, kysyi Five Star 1000 Top Rated -pelin valmistanut yritys sen YouTube-esittelyvideolla.

PlayStation peleistä voi ansaita tai voittaa eri arvoisia pokaaleja suorittamalla peleille asetettuja haasteita. Ansaitut pokaalit näkyvät halutessaan kunkin pelaajan henkilökohtaisessa Playstation-profiilissa.

Pelissä oli sarja yksinkertaisia palapelejä, jotka olivat käytännössä taustakuvia PlayStation 4:n valikkoon, joita pelin valmistanut yritys yritti myydä. Peli sai hetkessä negatiivisia arvioita pelaajilta, jotka moittivat pelin olevan häpeällinen keino rahastaa platina-pokaalilla.

Vähän sen jälkeen, kun pelikriitikko Jim Sterling haukkui peli kelvottomaksi, Sony vetikin pelin pois PlayStation-kaupasta.

Sonylla on olemassa tietyt laatuvaatimukset, jotka pelin on täytettävä päästäkseen myyntiin PlayStation-kaupassa. Viimeaikaisten tapahtumien valossa laatuvaatimusten määrittelyprosessia on ryhdytty epäilemään, sillä vastaavanlaisia halpapelejä ja rahastuksia on päässyt myyntiin ennenkin.

Lähde: Polygon


***

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja