Pelen tyttäret kiistävät dramaattiset väitteet jalkapalloikonin tilasta – "Todella epäreilua"

1:25
Pelen terveydestä huolestuttavia uutisia – legendalla valtava vaikutus maan MM-joukkueessa: "Jäädyin, kun kättelin häntä."

Jalkapallolegenda Pelen tyttäret kiistivät sunnuntaina brasilialaismediassa levinneen tiedon, jonka mukaan heidän isänsä olisi siirretty parantumattomille potilaille tarkoitettavaan palliatiiviseen hoitoon.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Pele, 82, on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista ja viettänyt sairaalassa useita jaksoja esimerkiksi paksusuolisyövän hoidon takia. Viime viikolla hän joutui sairaalaan Sao Paulossa hengitystieinfektion takia. Pelen tytär Kely Arantes Nascimento sanoi, että hänen isänsä oli saanut koronatartunnan kolme viikkoa sitten.

– Kun hän paranee, hän tulee takaisin kotiin. Emme sano hyvästejä sairaalassa, Nascimento sanoi Globo-kanavalla.

Hänen siskonsa Flavia Arantes Nascimento vakuutti Pelen tilan olevan vakaa ja että sairaalan syöpähoito tehoaa. Perhe on hänen mukaansa kyllästynyt vastaanottamaan surunvalitteluja.

– On todella epäreilua, että he (mediat) sanovat hänen olevan (hoidon) päätösvaiheessa. Se ei ole niin, uskokaa meitä, hän sanoi.

Viikonloppuna Pele, syntymänimeltään Edson Arantes do Nascimento, julkaisi Instagramissa viestin, jossa hän kertoi olevansa hyvissä voimissa ja toiveikas tulevaisuudestaan.

Peleä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista. Brasilialaishyökkääjä on ainoa pelaaja, joka on voittanut urallaan kolme maailmanmestaruutta (1958, 1962, 1970).

2:35
Pelen kotimaa Brasilia kohtaa Etelä-Korean MM-neljännesvälierässä maanantaina. Joukkueen kirkkain tähti, nilkkavammasta kärsinyt Neymar palasi harjoituksiin sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja