Pekka Virta jatkaa Lukon päävalmentajana – seuraajakin jo selvillä

Rauman Lukko kertoi valmentajakuvioistaan. Pekka Virta jatkaa SM-liigajoukkueen päävalmentajana ensi kauden, jonka jälkeen vetovastuun ottaa Marko Virtanen. 

Lukko tiedotti sivuillaan, että tätä nykyä TPS:ää valmentava Virtanen koutsaa ensi kaudella Lukon A-nuoria. Hän hyppää ajanjaksoksi 2021–2023 edustusjoukkueen pääkäskijäksi.  

Virtanen korvasi kesken kauden Kalle Kaskisen TPS:n päävalmentajana. 

– Tällä hetkellä keskittymiseni on sataprosenttisesti työhöni TPS:n organisaatiossa, mutta tämän lajin parissa on katsottava kuitenkin tulevaisuuden suunnitelmat. Tarkoitukseni on tuoda omaa tietotaitoni ensin nuorten käyttöön ja samalla oppia tuntemaan Lukon organisaatiota, jonka jälkeen sitten eteenpäin liigajoukkueen kanssa, Marko Virtanen kommentoi Lukon sivuilla. 

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoi, että Virtasen osaaminen tukee Lukon urheilustrategiaa, jossa pyritään kehittämään nuoria lahjakkuuksia. 

– Virtasen sopimusrakenne on kannaltamme juuri sitä mitä halusimme. Saamme miehen taloon sisälle ja samalla meillä on valtakunnan kovin A- nuorten valmentaja. Virtanen on tehnyt vuosikaudet tasaisen kovaa jälkeä Jyväskylässä ja sitä samaa odotamme täälläkin.

Lue myös:

    Uusimmat