Pekka Virralta katkeraa tilitystä tunteita kuohuttaneesta tilanteesta – "Ei ole sattumaa, kun pieni seura pelaa täällä"

Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta jakoi kritiikkiä niin erotuomaristolle kuin omille pelaajilleenkin Tapparalle kärsityn puolivälierätappion jälkeen.

Isännät iskivät kiekon kolmesti Lukko-vahti Lassi Lehtisen mailakäden puolelta verkkoon ja avasivat pudotuspelisarjan 3–2-voitolla.

–  Puolet joukkueesta yritti mennä koko illan läpi hengittämättä ja muutama jännitti itsensä ulos. Monella on aika vähän pelejä vyöllä, Virta sanoi.

Lukko-käskijä ei katsellut hyvällä tilannetta, jossa Tapparan Tuukka Mäntylä selvisi ilman rangaistusta törmättyään vieraiden maalivahti Lehtiseen.

–  Ei se mitään sattumaa ole, kun pieni seura pelaa täällä. Tuomari sanoi rehellisesti, ettei kerennyt nostaa kättä ja vihkoon meni, Virta ihmetteli.

Tapparan Jarkko Malinen teki ottelun avausmaalin, mutta ex-Tappara-hyökkääjä Arttu Ilomäki iski kahdesti vielä ennen erätaukoa.

–  Jos vähän uinahdat, odottelet, tai pelaat passiivisesti, niin noin siinä sitten käy. Pitää vain päästä eteenpäin, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi sanoi.

 

Lue myös:

    Uusimmat