Pekka Strang etsii perheelleen omakotitaloa Twitterissä – näyttelijä sai liudan ehdotuksia ja päätti lopulta järjestää somekansalle tuparit

5:14
Veronica Verho esitti Pekka Strangille kysymyksiä – ei tiennyt olevansa livesätkynukkena

Pekka Strang käytti kodin etsinnässä hyväkseen sosiaalista mediaa. 

Näyttelijä Pekka Stranglaittoi Twitter-tililleen ilmoituksen, jossa etsii asuntoa viisihenkiselle perheelleen.

– ETSIMME OMAKOTITALOA PERHEELLEMME PÄÄKAUPUNKISEUDULTA! Meitä on viisi. Eli sen kokoinen. Jos olette myymässä tai haluatte vinkata eteenpäin ystäville ja naapureille niin siitä olisi iso apu. DM tai ihan miten vaan ja retweet on tervetullutta. Kiitos avusta! Mies kirjoittaa.

Ei aikaakaan kun Twitter-kansa alkoi ehdottamaan näyttelijälahjakkuudelle erilaisia asuntoja. Strangin twiittiä on myös uudelleenjaettu useita kertoja.

Pian twiittinsä jälkeen Strang päivitti, että on saanut Twitterin kautta hyviä vinkkejä etsintöihinsä. Samassa hän lupasi Twitter-kansalle pitävänsä tupaantuliaiset omintakeisella tyylillä.

– Sydäntä lämmittää kaikki se apu ja kaikki ne vinkit mitä täältä satelee. Eikä yhtään riitaa mistään vielä. Kiitos kaikille jo nyt. Olen saanut muutamia tosi hyviä juttuja tietooni. Kerron miten kävi. Pidän sitten joskus tuparit Twitterissä! Mies kirjoitti.

Pekka Strang on mukana  Antti J. Jokisen ohjaamassa Omerta-elokuvasarjassa, joka pohjautuu kirjailija Ilkka Remeksen 6/12-menestysromaaniin. Ensi-ilta tullaan näkemään vuonna 2021.

Strang on tullut tunnetuksi elokuviensa lisäksi myös muun muassa erittäin suositun Onnela-komediasarjan kautta. Strang on esittänyt sarjassa muutaman tuotantokauden ajan Markusta, jonka roolin hän on nyt kuitenkin jättämässä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja