Pekka Rinne ja Juuse Saros pimensivät Dallas Starsin suomalaiset – Tuukka Raskilla vaikeuksia

Suomalaismaalivahdit nousivat pääosaan NHL:n harjoituspelikierroksella.

Pekka Rinne ja Juuse Saros voivat lähteä hyvillä mielin jatkamaan NHL-kautta tosipeleihin. Suomalaiskaksikko torjui yhteensä 26 laukausta, kun Nashville Predators kukisti Dallas Starsin harjoituspelissä 2–0.

– Meillä on kaksi maalivahtia, jotka voivat auttaa meidät voittoon. Oli hienoa nähdä heidän pelaavan hyvin, valmentaja John Hynes sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Hynes sanoi, ettei ratkaisua pudotuspelit aloittavasta maalivahdista ole vielä tehty. Nashville kohtaa pudotuspelikarsinnoissa sunnuntaina Arizona Coyotesin.

Nashvillen Mikael Granlund jäi ilman tehopisteitä. Dallasilta olivat pelissä suomalaisista Roope Hintz, Miro Heiskanen ja Esa Lindell

Puolet ottelusta pelannut Joonas Korpisalo hoiti oman osuutensa täydellisesti. Hän torjui 11 laukausta Columbus Blue Jacketsin voittaessa Boston Bruinsin 4–1.

Tuukka Rask päästi sen sijaan toisessa päässä kolme maalia ensimmäisessä erässä. Jaroslav Halakin kanssa peliajan jakanut Rask torjui kaikkiaan 17 laukausta.

Kolmannessa ottelussa Vegas Golden Knights päihitti Arizona Coyotesin 4–1. Antti Raanta pelasi Coyotesin maalissa kolmannen erän. Hän päästi seitsemästä vedosta yhden, ja viimeisen Golden Knights iski tyhjiin.

NHL pitää välipäivän perjantaina. Pudotuspelit alkavat lauantaina.