Peaches Geldofin viimeinen haastattelu julki – puhui kuolemasta

Peaches Geldofin viimeiseksi jäänyt haastattelu on julkaistu. 

Huhtikuussa traagisesti vain 25-vuotiaana menehtyneen Peaches Geldofin viimeiseksi jäänyt haastattelu on nyt julkaistu. 

Toimittaja William Todd Schultzille antamassaan haastattelussa kolumnistina, televisiopersoonana ja mallina tutuksi tullut Geldof paljasti tunteneensa paineita roolistaan muusikko Bob Geldofin tyttärenä. 

Lisäksi nainen kertoi haastattelussa ihmisten uskovan, että hän tulisi kuolemaan heroiiniin äitinsä lailla. Peaches Geldofin äiti Paula Yates kuoli heroiinin yliannostukseen vuonna 2000 vain 41-vuotiaana.

– Ihmiset toistavat sinulle että elämäsi on ikään kuin ennalta määrätty. Tulen kuolemaan kuten äitini, hänelle tulee käymään aivan kuten äidilleen, nainen kuvaili haastattelussa.   

Huolissaan heroiinista

Geldof kertoi haastattelussa myös mielipiteensä heroiinista. Nainen kuvaili heroiinia synkäksi huumeeksi, ja sanoi tuntevansa surua heroiinin kuolleiden taiteilijoiden puolesta. 

– Tulen surulliseksi kuullessani ihmisistä kuten Philip Seymour Hoffman, jotka olivat todellisia mestareita ja myös perheenisiä, mutta joutuivat tuhlatuiksi jatkuvan pakkomielteen takia. Kaikki heroiinia käyttävät tuntuvat omaavan saman sisäisen tuskan, nainen sanoi haastattelussa. 

The Spectator -lehdessä tällä viikolla julkaistu haastattelu tehtiin vain muutama viikko ennen naisen kuolemaa.

Geldof löydettiin huhtikuussa kuolleena Kentissä, Iso-Britanniassa, sijaitsevasta kodistaan. Muusikko Thomas Cohenin kanssa naimisissa ollut Geldof oli kahden pienen lapsen äiti. 

Toukokuussa brittilehti The Times paljasti Geldofin kuolleen heroiinin yliannostukseen. Poliisi vahvisti tiedon myöhemmin.

– Tuloksissa näkyi merkkejä äskettäisestä heroiinin käytöstä. Se on todennäköisesti näytellyt roolia hänen kuolemassaan, poliisi kertoi tuolloin tiedotustilaisuudessa.


Lähteet:

Lue myös:

    Uusimmat