Peaches Geldofin kuolemasta selvisi uutta tietoa

Keväällä menehtyneen Peaches Geldofin kuolemasta on selvinnyt uutta tietoa.

Muun muassa tv-juontajana ja mallina tunnetuksi tullut Peaches Geldof löydettiin kuolleena kotoaan huhtikuun alussa. Vasta 25-vuotiaana menehtynyt Geldof oli myös kahden pienen lapsen äiti. Jo aiemmin kuolinsyyksi varmistui huumeiden yliannostus.

Nyt tähden kuolemasta on saatu selville lisää tietoa. Uusista tiedoista uutisoivat muun muassa Mirror-lehti ja Daily Mail. Kuolinsyyntutkijat ovat saaneet selville, että heroiinin yliannostukseen menehtynyt Geldof oli yrittänyt päästä aineesta eroon ja ollut korvaavalla metadoni-hoidolla kahden ja puolen vuoden ajan. Aviomiehen kertoman mukaan hän kuitenkin repsahti uudelleen helmikuussa ja alkoi käyttää heroiinia uudelleen.

Ennen kuolemaansa Peaches Geldof oli viettänyt aikaa kotonaan yksin. Aviomies Thomas Cohen oli viettänyt viikonloppua pariskunnan poikien kanssa omien vanhempiensa luona antaakseen vaimolleen aikaa keskittyä kotitöihin. Myöhemmin Cohenin isä kuitenkin toi toisen pojista Peachesille.  

Illan mittaan Peachesin tiedetään muun muassa julkaisseen Instagramissa itsestään kuvan oman äitinsä kanssa sekä kylvettäneen poikaansa. Hän myös lähetti lapsia koskevan viestin anopilleen ja puhui ystävänsä kanssa puhelimessa. Kyseinen puhelu jäi tiettävästi naisen viimeiseksi yhteydeksi läheisiinsä ennen kuolemaa. Naisen puoliso yritti soittaa tälle myöhemmin illalla tuloksetta, muttei huolestunut tämän hyvinvoinnista.

Aviomies löysi Geldofin maanantaina saavuttuaan kotiin. Parin poika Phaedra oli toisessa huoneessa.

Kuolinsyytä tutkineen lautakunnan tilaisuudessa Geldofin aviomies myönsi edesmenneen vaimonsa olleen huumeaddikti ja myönsi myös tämän saattaneen valehdella vakuuttaessaan läpäisseensä aiemmin keväällä otetut huumetestit. Asunnosta löytyi myös huumeita ja niihin liittyviä muita esineitä.

Myös Geldofin äiti Paula Yates kuoli heroiiniin Peachesin ollessa vasta 11-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat