Peaches Geldof pui lapsuuden traumoja viimeiseksi jääneessä haastattelussaan

Viime viikolla yllättäen kuolleen Peaches Geldofin viimeiseksi jäänyt haastattelu on julkaistu.

Muusikko Bob Geldofin tytär löydettiin kuolleena kotoaan yllättäen viime viikolla. Poliisit ovat suorittaneet tutkimuksia Geldofin asunnolla, mutta eivät ole löytäneet todisteita, kuten huumeita tai itsemurhaviestiä, jotka auttaisivat selvittämään yllättävän kuoleman. Kuolinsyytutkinta on vielä kesken.

Viimeiseksi jääneessä haastattelussa Peaches Geldof kuvaili Aga Living -lehdelle ongelmaista lapsuuttaan. Lehti oli haastatellut Geldofia vain muutama viikko ennen hänen yllättävää kuolemaa. 25-vuotiasta Geldofia jäivät kaipaamaan muun muassa puolliso sekä heidän kaksi lastaan.

"Pitää kokea tuskaa, jotta voi ymmärtää toisen tuskaa"

Viimeiseksi jääneessä haastattelussa Geldolf kertoi, että oman äitiyden myötä hän on käsitellyt muistoja äidistään Paula Yatesista. Yates kuoli 41-vuotiaana vuonna 2000 heroiinin yliannostukseen. Peaches totesikin haastattelussa, että hän koki äitinsä yhä elävän hänen kauttaan, koska he kaksi ovat niin samanlaisia.

– En ole varma, olenko vielä täysin tehnyt rauhan lapsuuteni kanssa, mutta äidin poismenon suhteen olen päässyt ymmärrykseen. Äidillä oli vaikeaa ja meissä on paljon yhtäläisyyksiä. Nyt ymmärrän kaiken.

– Uskon, että pitää kokea tuskaa, jotta voi ymmärtää toisen tuskaa. Sama pätee myös onnellisuuteen. Toisinaan on nautinnollista olla hieman masentunut, Geldof muotoili.

Äitiys muutti elämän

Kahden pienen lapsen äiti kuvaili haastattelussa, että äitiyden myötä hänen elämänsä on muuttunut paremmaksi. Geldofin lapset ovat noin 23 ja 11 kuukauden ikäisiä.

– Lasten syntymä tarkoitti sitä, että pidän jostain ihmisestä kunnolla huolta. Itsestäni en ollut pitänyt huolta.

Geldof myös haaveili saavansa vielä yhden lapsen, tyttären. Geldof kuvaili ilmapiirin olevan kotona avoin ja ymmärtävä.

– Kotona lapset voivat tulla meille puhumaan kaikista huolistaan. Olen kasvattanut heidät puhtaalla rakkaudella. Minulla on paljon toiveita heidän suhteen, toivon heidän saavan vielä myöhemmin elää nuoruutta, jonka itse menetin.

Äitiys opetti Geldofia katsomaan uusin silmin myös omaa lapsuuttaan.

– Äitiyden myötä voin korjata oman lapsuuteni kauheat kokemukset. Tämä on ikään kuin osa paranemisprosessia. Aiemmin en ollut sujut lapsuuteni ja itseni kanssa, koska olin vain niin traumatisoitunut. Siksi elin kaaottisesti, mutta lasten myötä asiat muuttuivat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja