Pave Maijanen Mestareista: Jatkaminen olisi mennyt rahastukseksi

Mies ja kitara 25:09

Kiertueen marraskuun alussa aloittavan Pave Maijasen mielestä Mestarit-projektin jatkaminen stadionkeikan jälkeen olisi mennyt rahastuksen puolelle.

Pekka ”Pave” Maijasen mukaan oli oikea päätös olla jatkamatta Mestarit-projektia Olympiastadionin keikan jälkeen, vaikka tarjouksia tulikin.

– Se oli niin komea ja onnistunut projekti, että minulle heräsi ehdotuksista tunne, että tässä lipsahdetaan ihan puhtaasti rahastuksen puolelle, Maijanen sanoi Studio55.fi-lähetyksessä.

– Kyllä me Heikin (Harma) kanssa olimme sitä mieltä, tämä oli nyt tässä.

Maijasen mielestä huipulla on hyvä lopettaa.

– Pidetään se todella ruusuinen tunnelma ja muisto jostain asiasta. Olen sitä mieltä, että oli hyvä päätös olla jatkamatta sitä juttua eteenpäin.

Maijanen toimi myös suureen suosioon nousseen Dingo-yhtyeen tuottajana. Hänestä ei ole liioiteltua sanoa, että hän olisi ollut Dingolle kuin mitä George Martin oli Beatlesille.

– Kyllä voisin vähän allekirjoittaa tätä hommaa. Olihan George Martin Beatlesille enemmän kuin tuottaja ja nappuloiden vääntäjä. Kyllä olin (Dingossa) mukana enemmän kuin vain nappuloita vääntämässä, Maijanen sanoi.

– Kyllä meillä oli hirveän hyvä henki keskenämme, ja ehkä ne tulokset tulivat myös siitä.

Mitä erikoista Pave Maijasen tulevassa kiertueessa on? Entä mitä hän kertoi vanhojen bändiensä vaiheista? Katso koko lähetys!

Lue myös:

    Uusimmat