Severi saapuu Love Island Suomi -saarelle: "En pelkää pahoittaa toisten miesten mieltä"

Jyväskyläläinen Severi on Love Island Suomi -kilpailun uusi tulokas. Tällä hetkellä 21-vuotias Severi pelaa ammatikseen jalkapalloa Seinäjoella.

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Severi

MTVuutiset.fin haastattelussa Severi tunnustaa, että seurasi Love Island Suomi -ohjelmaa alussa vain satunnaisesti. Mukaan hän lähti hetken mielijohteesta.

– Luin uutisista, että ohjelmaan on yhä haku käynnissä, ja ajattelin, että miksikäs ei. 

Tällä hetkellä Severi on sopimuspelaajana Seinäjoen jalkapallokerhon akatemian U23 -joukkueessa. Jalkapallon ohella hän opiskelee myös fysioterapeutiksi.

– Jalkapallo on tällä hetkellä ehdoton ykkönen, ja opiskelu tulee siinä taustalla.

"Sivistymättömyys ei sytytä"


Severi kertoo, että haluaa kumppanikseen naisen, joka on liikunnallinen ja jakaa hänen kanssaan samanlaiset arvot. Erityisesti Severiä kiinnostavat Anku ja Pauliina.

– Sivistymättömyys ei sytytä. Se näkyy helposti siten, ettei pystytä keskustelemaan muusta kuin alkoholista ja bilettämisestä. Yleistietämys olisi hyvä olla kohdallaan, Severi pohdiskelee.

Severillä ei ole varsinaista ässää hihassaan, vaan lähtee tutustumaan saaren naisiin rauhassa keskustellen. Hän tekee ratkaisuja vasta siinä vaiheessa, kun tietää miltä toisesta osapuolesta tuntuu. 

– En pelkää pahoittaa toisten miesten mieltä. Nappaan, jos itsestäni siltä tuntuu.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat