Mainos

Paula Vesala nähdään uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa – tässä muut näyttelijävalinnat

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan kuvaukset käynnistyvä maanantaina Haminassa. Tähtikaartiin on kiinnitetty myös muusikkona tunnettu Paula Vesala, joka näyttelee Rokan vaimoa Lyytiä. Joukossa on myös salkkaritähti.

Uuden tuntemattoman sotilaan tähtijoukkoon liittyvät Samuli Vauramo, joka astuu luutnantti Lammion saappaisiin. Matti Ristinen nähdään majuri Sarastienä.

Severi Saarinen tekee alikersantti Lehdon ja Eino Heiskanen sotamies Riitaojan roolin.

Sotamies Määttä on Max Ovaska ja sotamies Ukkola Elias Gould. Sotamies Salona nähdään Akseli Kouki ja alikersantti Mielosena Salkkaritähti Hemmo Karja.

Miesten rinnalla nähdään Paula Vesala, joka näyttelee karjalaisen maatilan emäntää Lyytiä. Lyyti on Rokan vaimo.

– Linnan Tuntemattoman jokainen hahmo on tarkkaan piirretty, sodan nyrjäyttämä ihmiskuva. Olen ylpeä siitä heittäytymisestä, jolla jokainen elokuvan näyttelijöistä on lähtenyt tutkimaan sitä muutosta, jonka pelko, kipu, koti-ikävä ja ympärillä jatkuvasti uhkaava kuolema saa aikaan ihmisessä. Haluan tuoda esiin myös kotirintamalla käydyn sodan ja rikottuja koteja kannatelleet naiset, ohjaaja Aku Louhimies kertoo.

Louhimies ja elokuvan näyttelijät ovat valmistautuneet kevättalven aikana muun muassa osallistumalla Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen harjoitusleireille.

Ensimmäisellä kuvausviikolla kuvauksiin osallistuu jo yli sata avustajaa.

Elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa 2017.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja