Patrik Laineen tilasta päivitys – tämän takia suomalaistähti on sivussa NHL-kaukaloista

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine joutui sairastuvan puolelle, kun hän sai kiekon jalkaansa ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Maanantaina Jetsin päävalmentaja Paul Maurice jakoi tilannepäivityksen suomalaishyökkääjän tilanteesta.

Laine koki kovia Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä pelatussa Capitals-ottelussa. Laine blokkasi tshekkiläispuolustajan Michal Kempnyn laukauksen. Kiekko osui Lainetta nilkan seudulle, minkä jälkeen hän kinkkasi kivuissaan vaihtopenkin puolelle. Laine ei pelannut enää tärskyn jälkeen.

21-vuotias suomalaishyökkääjä oli sivussa Jetsin edellisestä ottelusta. Maanantaina hän oli yhä sivussa Jetsin harjoituksista.

– Päävalmentaja Mauricen mukaan Laine luistelee todennäköisesti tiistain aamujäillä. Kyse on mustelmasta ja he ovat odottaneet, että siihen liittyvä turvotus laskeutuu, Jetsin verkkosivuille kirjoittava Mitchell Clinton kertoi.

Laine on nakuttanut tällä kaudella 64 ottelussa tehot 26+33=59.

Jets käy tällä hetkellä kovaa taistoa pudotuspeleihin pääsystä. Winnipegiläisjoukkue on parhaillaan tasapisteissä viimeisellä pudotuspelipaikalla keikkuvan Nashville Predatorsin kanssa. Predatorsilla on kuitenkin kolme peliä vähemmän pelattuna kuin Jetsillä.

Lue myös:

    Uusimmat