Patrik Laineen siskolta unohtumaton ele vakavasti sairaalle pojalle – "Koskettaa sydämen pohjassa saakka!"

Patrik Laineen sisko Pinja Laine toimi hyväntekijänä, kun suomalaismaalipyssyn edustama Winnipeg Jets kohtasi Florida Panthersin NHL-otteluissa Helsingissä viime viikolla. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa toisesta Winnipeg-Florida-ottelusta ja Patrik Laineen upeasta maalista. 

Hyväntekeväisyyteen keskittyvä Brother Christmas, oikealta nimeltään Ari Koponen, julkaisi sunnuntaina Facebook-sivullaan tarinan, josta ei puutu hyvää mieltä. 

Brother Christmas oli saanut elokuun lopussa viestin naiselta, jonka 7-vuotias poika sairastaa harvinaista lonkkien kondrolyysiä. Kovia kokeneen pojan unelmana oli päästä katsomaan Winnipegin ja Floridan välistä ottelua. 

– Hän on joutunut luopumaan paljosta ja tekemään kompromisseja koko pienen elämänsä ajan. Puhumattakaan kaverisuhteista ja sosiaalisesta elämästä, jotka sairauden ja liikuntarajoitteiden vuoksi ovat kaventuneet minimiin. Tämän lisäksi pojallamme on vaikea sydänvika, minkä vuoksi hän on joutunut läpikäymään suuria leikkauksia ja taistelemaan elämästään jo ennen tätä lonkkien sairautta. Poikamme on ihana, elämäniloinen ja hyvällä huumorilla varustettu iso lätkäfani, loppuunmyytyyn peliin lippuja toivonut nainen kirjoitti Koposelle

Koponen oli julkaissut naisen tekstin ja sai yhteydenoton Facebookissa. Liput olivat löytäneet perille, ja 7-vuotias lätkäfani pääsi unelmoimaansa peliin. Myöhemmin selvisi, että Patrik Laineen Pinja-sisko oli lahjoittanut piletit. 

– Poika lähettää terveisiä Helsingistä. Tunteet on jokseenkin pinnassa tällä hetkellä. Kiitos ihan mielettömästi. Elämä ei ole reilua, kun on tarpeeksi kauan tarponut vastoinkäymisestä toiseen, toisen ihmisen vilpitön halu auttaa ja tuottaa hyvää mieltä, koskettaa sydämen pohjassa saakka! Tänään meidän pojan unelma toteutuu, pojan, joka on joutunut elämässään kokemaan niin paljon sellaista, mitä ei pienen pojan kuuluisi joutua kokemaan, onnellinen äiti vastasi Brother Christmasille. 

– Patrikin sisko, Pinja, järjesti asian. Poika sai Laineen pelipaidan ja Jetsien lippiksenkin! Ei tätä voi uskoa todeksi edes!

Kuva: Patrik ja Pinja Laine ikuistettiin yhteiskuvaan viime kesäkuussa. Juttu jatkuu alla. 

Winnipeg ja Florida pelasivat Helsingissä kaksi ottelua. Molemmat voittivat yhden ottelun lukemin 4-2. Patrik Laine teki yhteensä neljä maalia. 

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. 

Patrik Laine ja Aleksander Barkov kehuivat Suomessa pelattuja NHL-otteluita ikimuistoisiksi (video alla). 

Laine ja Barkov tiedotustilaisuudessa Panthers-Jets-ottelun jälkeen 4:58

Lue myös:

    Uusimmat