Jets-luotsi Patrik Laineen laukauksen aiheuttamasta epäuskosta: "Kaverit katsovat toisiaan penkillä"

Winnipeg-valmentaja Lemieux'n taklauksesta:"Tuomarit tekivät oikein" 3:37

Winnipeg Jetsin Patrik Laine laukoi upean maalin 2-4-tappiossa Florida Panthersille Helsingissä perjantaina. Jets-valmentaja Paul Mauricen mielestä suomalaistähden osuma oli tälle hyvin tyypillinen suoritus. ​​​​​​​

Laine vei Winnipegin 2-1-johtoon avauserän lopulla, kun hän yllätti Panthers-vahti Roberto Luongon odottamattomalla kudilla. 

Laukaus oli tarkka ja kova, se painui aivan takayläkulmaan. 

– Tämäniltainen laukaus, näemme niitä usein. Suurin osa kavereista penkillä katsoo toisiaan ja ihmettelee, että kuinka hän voi laukoa noin kovaa, noin nopeasti, Maurice kommentoi osumaa lehdistötilaisuudessa. 

Laine saapui Suomeen viiden ottelun maalittomassa putkessa, ja alkukausi oli sujunut häneltä muutenkin alavireisesti. Helsingissä hän mätti neljä osumaa kahteen peliin. 

– Toivomme, että Laine sai tästä uuden alun kaudelleen. Emme ole tehneet paljon maaleja, joten ylivoimamme pitää onnistua. Uskon, että tämä oli vain ajan kysymys tuon nuoren miehen kohdalla, sillä hänellä on erityistaitoja kiekon kanssa ja tiedämme, että hän tekee maaleja. Kun hän turhautuu kuivan kauden aikana, hän saa kuuman vaihteen päälle hyvin nopeasti, Maurice summasi. 

Sekä Jets että Panthers matkustaa takaisin Pohjois-Amerikkaan lauantaina. 

Alla olevalla videolla Tulosruudun kuvaa perjantain ottelusta. Mukana myös Patrik Laineen osuma. 


Lue myös:

    Uusimmat