Patrik Laineen pelissä näkyvä väkevä muutos miellyttää Winnipeg-luotsia suuresti – "Odotamme sitä lisää"

1:03
Videolla kuvaa ti-ke-yön NHL-kierrokselta.

Winnipeg-luotsi Paul Maurice on ollut erittäin tyytyväinen Patrik Laineen alkukauden otteisiin. Varsinkin suomalaistähden kamppailuhalukkuus on ollut valmentajalle erittäin mieleinen muutos.

Vaikka Laine joutui seuraamaan sivusta Winnipegin harjoitusleiriä ja -otteluita, on suomalaistähti aloittanut neljännen NHL-kautensa vahvasti iskemällä neljässä ottelussa kuusi pistettä. Mauricen mukaan Laine ei kuitenkaan ole vielä täysin omalla tasollaan.

– En usko, että hän on edes vielä siellä. Hän vain on niin hyvä, Maurice sanoo Winnipegin haastattelussa.

Laine on itsekin ollut yllättynyt, kuinka hyvin peli on lähtenyt kulkemaan jo ensimmäisistä otteluista lähtien. Maurice on huomannut Laineen pelityylissä myös yhden merkittävän eron, mikä miellyttääkin Winnipeg-luotsia suuresti.

– Hän kamppailee nyt, mitä hän ei tehnyt parina ensimmäisenä vuotenaan. Se on se ero. Hänen kätensä vain paranevat tästä, ja hän saa paremman tunteen kiekkoon. Mutta hänen pelissään on nyt enemmän kamppailua, ja odotamme sitä lisää, Maurice toteaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja