Patrik Laine löytämässä yhteisen sävelen ketjunsa kanssa, kauden alku yllättänyt suomalaistähden – "Parempaa kuin oletin"

9:31
Videolla kuvaa la-su-yön NHL-kierrokselta.

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on aloittanut NHL-kautensa pirteästi, vaikka pitkälle venyneet sopimusneuvottelut vesittivätkin hänen kauteen valmistautumisensa.

Patrik Laine on aloittanut kautensa Winnipegin kakkosketjussa yhdessä Kyle Connorin ja Andrew Coppin kanssa. Ketjun yhteispeli on sujunut kahdessa ensimmäisessä ottelussa kelvollisesti ja onnistumisiakin on tullut.

– Olemme pelanneet ihan hyvää kiekkoa. Ensimmäiset pelit ovat aina hankalia, mutta olemme hyvällä tiellä. Kahden ensimmäisen pelin varaan on hyvä rakentaa, Laine kommentoi ketjunsa pelaamista Winnipegin haastattelussa.

Laine allekirjoitti jatkosopimuksen Winnipegin kanssa vain muutamia päiviä ennen NHL-kauden alkua, joten suomalaistähden valmistautuminen ei ole sujunut totutusti. Siitä huolimatta on kaksi pistettä kahdessa ottelussa kerännyt Laine ollut tyytyväinen peliinsä.

– Se on ollut parempaa kuin oletin. Minulla ei ollut mitään odotuksia ensimmäiselle viikolle, koska missasin koko leirin ja kaikki harjoitusottelut. Tunnen oloni hyväksi ja luistelu tuntuu hyvältä. Yritän vain luistella niin lujaa kuin pystyn, karvata kovaa ja luoda vastahyökkäyksiä. Edellisessä ottelussa olin hyvä siinä, joten yritän jatkaa sitä, Laine kommentoi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja