Huhu: Tuleeko Samsungin uuteen jättipuhelimeen erikoinen seisontatuki?

Samsung aloitti vuosia sitten Note-älypuhelinmallistonsa, jonka jokaisesta laitteesta löytyy stylus-kosketusnäyttökynä, jota yhtiö kutsuu S Peniksi. Mobiililaitevalmistajien patenteista raportoiva PatentyMobile julkaisi artikkelin Samsungin patentista, jonka avulla Note-laitteisiin saataisiin mielenkiintoinen seisontatuki.

Uuden keksinnön idea on simppeli. Stylus-kosketusnäyttökynä taittuu keskeltä kahtia, jonka jälkeen sen voi laittaa sille tarkoitettuun lokeroon puoliksi. Näin ollen toinen puoli kynästä jää laitteen ulkopuolelle muodostaen kätevän seisontatuen laitteelle. Note-laitteiden näytöt ovat olleet aina suuria, joten niistä on varmastikin katseltu videoita ja elokuvia enemmän kuin pienemmillä puhelimilla.

Samsung haki patenttia keksinnölleen viime vuoden kolmannella neljänneksellä, joten uudenlainen kosketusnäyttökynä voisi saapua tämän vuoden Note-älypuhelimeen. Varmuutta tietenkään asiasta ei vielä ole. Keksintö on varmasti mieluinen niille käyttäjille, jotka eivät suojakuorista niinkään välitä. Seisontatuen puhelimelle saa myös esimerkiksi suomalaisen Jalakan lisävarusteella.

Lue myös:

    Uusimmat