Pastori yllätti vaimonsa hääpäivänä Lamborghinilla – somessa kuohahti: "Jumala tahtoo, että elätte yltäkylläisyydessä"

1:38
Seitsemän Lamborghini Urus -katumaasturia lähti henkeäsalpaavalle road tripille Islantiin.

Ylellistä elämää viettävä pastori ja hänen vaimonsa ovat joutuneet pienimuotoisen somemyrskyn silmään.

Eteläcarolinalaisen Relentless Church -seurakunnan pastori John Gray ja hänen vaimonsa Aventer ovat saaneet taannoisen kahdeksanvuotishääpäivänsä jälkeen runsaasti negatiivista julkisuutta sosiaalisessa mediassa. Instagramissa pariskunnalla on yhteensä yli miljoona seuraajaa.

Instagramissa julkaistulla, mutta sittemmin poistetulla videolla pastori Gray yllätti vaimonsa hääpäivänä upouudella, noin 200 000 dollarin arvoisella Lamborghini Urus -supermaasturilla. Samaisella videolla pastori sai vaimoltaan noin 8 000 dollarin Rolex Explorer II -kellon.

Monet pahoittivat mielensä yltäkylläisistä lahjoista, mutta pastori Gray puolustautui sosiaalisessa mediassa toteamalla, ettei autoon käytetty seurakunnan rahoja, vaan hän osti superauton omilla säästöillään. Myös vaimo toi mielipiteensä julki.

– Emme elä muille ihmisille, vaan Jumalalle.

Pastorin virka ei ole herra Grayn ainoa työ. Useita kirjojakin kirjoittaneella Graylla on lisäksi oma tv-ohjelma, joka on ilmeisesti varsin tuottoisa.

Pariskunta on saanut sosiaalisessa mediassa kannustaviakin kommentteja. Yksi näkyvimmistä puolustajista on ollut Lakewood Churchin pastori Joel Osteen, jolla on kylläkin se kuuluisa oma lehmä ojassa.

– Jumala tahtoo, että elätte yltäkylläisyydessä köyhyyden sijaan, Osteen totesi pariskunnalle.

Osteen nimittäin asuu yli 10 miljoonan dollarin kartanossa.

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja