Parisuhdeseksi rökittää yhden illan jutut – lue 10 syytä!

Yhden illan jutut voivat olla piristäviä, mutta seksi pitkäaikaisen kumppanin kanssa on kuitenkin huomattavasti parempaa.

Seksi on ihana asia, jos molemmat osapuolet ottavat toisensa huomioon. Yhden illan jutun kanssa käy harvoin näin ja muun muassa sen takia seksi pitkäaikaisen kumppanin kanssa onkin paljon parempaa.

Lue 10 syytä:

1. Kumppani tietää mistä pidät

On ihanaa harrastaa seksiä oman kumppanin kanssa, koska hän tietää mikä kiihottaa sinua. Yhden illan jutun aikana joutuu jatkuvasti miettimään, että eihän hän vaan hyökkää epämukavuusalueellesi.

2. Pienille mokille voi nauraa

Tutun kumppanin kanssa on helpompi nauraa oudoilla sattumille, joita sängyssä saattaa tapahtua. Huutaako hän vahingossa kliimaksin aikana jotain erikoista? No se ei haittaa, koska tiedät kumppanisi tekevän näin ja voittekin nauraa asialle yhdessä.

3. Herkkää halailua

Oman kumppanin kanssa ei tarvitse miettiä täytyykö tai saako seksin jälkeen halailla. Yhden illan jutun jälkeen on lähestulkoon mahdoton tietää, mitä toinen haluaa seksin jälkeen vai haluaako hän enää mitään.

4. Orgasmi on todennäköisempi

Tutun kumppanin kanssa on paljon todennäköisempää saavuttaa kiihkolleen täydellinen lopetus. Tutkimusten mukaan useimmat naiset eivät ole koskaan saaneet orgasmia yhden illan jutun aikana.

5. Uskallat kokeilla uutta

Pitkän parisuhteen aikana luottamus toiseen kasvaa paljon ja tällöin uskaltaa kokeilla uusia asioita myös petipuuhien aikana.

6. Sukupuolitaudit

Yhden illan jutun kanssa ei voi olla täysin varma siitä, että onko hänellä jotain sukupuolitauteja. Pitkäaikaisen kumppanin kanssa tämän asian kanssa ollaan paljon turvallisemmilla vesillä.

7. Tunteita ei tarvitse peitellä

Uuden tuttavuuden kanssa ei ehkä uskalla näyttää tunteitaan niin avoimesti kuin pitkäaikaisen kumppanin kanssa.

8. Ei tarvitse kehitellä pakosuunnitelmia

On hyvin epämukavaa herätä vieraan miehen vierestä ja vieraassa paikassa. Kimpsut ja kampsut yritetään kerätä mahdollisimman hiljaa, jotta hän ei huomaa lähtöäsi. Pitkäaikaisen kumppanin vieressä voi nukkua rennosti niin kauan kuin mahdollista ja hän saattaa jopa tuoda aamupalan sänkyyn.

9. Hän soittaa sinulle todennäköisemmin

Parisuhteessa kumppanilleen soitellaan pitkin päivää. Yhden illan jutun kanssa tilanne on täysin toisenlainen. Hän saattaa soittaa seuraavana päivänä, mutta on todennäköisempää, että hänestä kuuluu vasta seuraavan bileillan aikana.

10. Pääset peseytymään heti

Yhden illan jutun jälkeen olo on yleensä likainen ja väsynyt. Hammasharjaa ei näy missään, joten joudut pesemään hampaasi sormen ja hammastahnan avulla. Parisuhteessa hampaat pääsee pesemään heti aamusta ja suihkukin on vapaassa käytössäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja